Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Представителите на зодия Везни са защитници на истината и справедливостта, те са изключително прями и не се свенят да се противопоставят на неправдата.
Везните са изключително интелигентни, аналитични и дипломатични. Те са добри слушатели, които имат способността да попиват всяка информация и да извличат най-доброто от нея. Романтичната им душа е онова, което ги прави уязвими, тъй като за тях приоритет е да обичат и да бъдат обичани.

Везните, подобно на Телеца, се управляват от планетата Венера, което означава, че те също имат усет за изкуство, красота и разбира се домашен декор. Но за разлика от Телците, тяхната основна грижа е хармонията и баланса. Като кардинален въздушен знак, личността на Везните е общителна и екстровертна, интересуват се от чуждото мнение и всички гледни точки, най-вече за поддържането на мир и хармония в домовете.
Известни са със затруднението си да взимат кардинални решения, тъй като възгледите им са склонни да бъдат оцветени от това, което мислят другите около тях.

Въпреки това едно е сигурно, че типичната спалня на Везните ще бъде възможно най-симетрична и достатъчно неутрална, за да я променят според моментното им настроение.
Те имат нужда спалнята им да бъде убежище за почивка, тъй като умовете им понякога могат да бъдат свръхактивни. Така че трябва да избягват ярките цветове или нещо твърде стимулиращо. Но това не е трудно, тъй като харесват естетиката, светлите и спокойни цветове, щрихи и аксесоари, които добавят женствена, дори ефирна нотка.

За Везните е важно да следват тенденциите, но те го правят с малки щрихи, а не с натрапчиви елементи.

Ценители са на многофункционални мебели, като нашите спални с допълнително място за съхранение, диваните ни с функция сън или разтегателните ни повдигащи се маси.

Везните са чувствителни към текстурите и материите, затова изборът на памучни, ленени или копринени материи за спалнята им е от съществено значение. Тези материи са приятни на допир и предоставят усещане за лукс и комфорт.

Те обичат красотата и изискаността. Декоративните елементи като стилни завеси, меки възглавници и др. биха добавили изящество и хармония в спалнята.

Представителите на тази зодия много държат на симетрията и баланса, затова аранжирането на мебелите и декорациите трябва да се извършва внимателно, за да се постигне желаният баланс.

За да направят спалнята още по-специална е добре да добавят някои персонални акценти, които да отразяват техния индивидуален стил и интереси. Това могат да бъдат снимки на близки хора или предмети, които имат специално значение за тях.

Спалнята на хората от зодия Везни трябва да бъде място на симетрия, красота, хармония и комфорт. С правилния избор на цветове, материи и декорации, може да се създаде специално пространство, което ще подкрепя техните потребности за баланс и релаксация.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

 

Leave a Reply