Skip to main content
Оставащо време до края на намалението 01 дни 00 часа 52 мин 53 сек

Кои сме ние

Стартирахме Мак Мебел през далечната 1994 г. като семейна фирма, специализираща в производството на качествени, дизайнерски мебели. 

Започнахме с отдаденост, коректност, неуморен труд и лична мисия да създадем ново усещане за нашите клиенти и да вкараме стил и красота в техните домове. 

Дългогодишното ни присъствие на пазара и хилядите ни доволни клиенти доказаха, че мисията ни е изпълнена!

Качеството на нашите мебели се дължи на вложените материали, непрекъснатия вътрешен контрол при производствения процес и професионализма на нашите служители, чиято високата квалификация, гарантира и допълнителна ефективността и гъвкавост.

Компанията ни се гради на клиентите, които ни се доверяват и професионалната отдаденост на специалистите, които работят с нас. 

След 27 години обаче е време за промяна и израстване.  Ние се развиваме заедно с вас, нашите клиенти и точно за вас създадохме новият ни бранд МAKHOME

Днес се фокусираме в изработката на все по-иновативни и по-различни, от масово предлаганите на пазара, мебели. Отправна точка в създаването им е балансът между дизайн, новаторство, функционалност и качество на конкурентни цени. Така стремим да сме ви максимално полезни в избора на интериор, отговарящ на вас и вашия стил, а на всяко ваше желание и всяка нужда ще обърнем специално внимание! 

Гъвкавостта ни и факта, че произвеждаме всички предлагани от нас мебели, ни позволява, да променяме размерите, декорите и дори визията им така, че да се чувствате максимално комфортно във вашето лично пространство. В МAKHOME, се съобразяваме с хората, които ни се доверяват!

Нашият онлайн магазин

За да сме по-достъпни за вас и да направим избора на правилния интериор по-лесен и удобен, през 2015 г. създадохме първият си онлайн магазин. За по-малко от 6 години, той се превърна в един от лидерите на пазара, за спално обзавеждане.

За да запазим нашата коректност, към вас, всички предложения на сайта, са плод на личния ни труд, произведено от нас, тук в Русе, България.

Не ви залъгваме и с обработени и манипулирани снимки и видеа. Всичко в магазина ни е заснето в нашето студио, като залагаме на натурални и автентични кадри, за да ви представим нашите реални мебели. Ние не сме професионални фотографи, но влагаме цяло си сърце и въображение, от уважение към вас и желание да не загубим вашето доверие.

В нашият магазин сте добре дошли да изследвате, търсите, сравнявате и поръчвате желаните от вас мебели, а при нужда сме винаги на ваше разположение, за да ви помогнем в правилния избор!

Успехът на нашата компания се дължи на това, че вече близо 30 години оставаме верни на принципите си, коректността и отдадеността към клиентите си.

За тези години, нашата основна цел не се е променила, а именно – да създаваме качествени, модерни и уютни мебели, които ви помагат, да намерите вашия стил и комфорт!

Нашите принципи и визия

Мото и делово кредо:

„Във всеки момент, с нашите мебели ще се чувствате, като у дома си“

 

Принципи:

 • Лоялна конкуренция;
 • Да не се извлича печалба, за сметка на качеството;
 • Стремеж за получаване на взаимна изгода между фирмата, доставчиците и клиентите

Маркетинговите ни цели са:

 • Стабилност на пазарната позиция на организацията;
 • Увеличаване на пазарния си дял;
 • Поддържане на добрата търговска репутация и добрия имидж на компанията сред клиенти, доставчици и партньори;
 • Оптимизиране на разходите;
 • Подобряване на условията ни до разгръщане пълния потенциал на всеки един наш служител, допълнителен стимул и мотивация.

Визия:

 • Да запазим позицията си на лидер в нашия сегмент, да разширим дейността на компанията;
 • Да следваме и развиваме иновативния си подход;
 • Оптимизиране на производствения процес, което да спомага качествено, бързо и изгодно производство, по-висока конкурентоспособност.
 • Да мотивираме и развиваме добрите си специалисти и служители;
 • Доволни клиенти и партньори;
 • Като компания ние имаме задължение към обществото във фокуса си поставяме да изградим една добра корпоративно социална политика;