Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Листата започнаха да променят цвета си и падат, а температурите постепенно да намаляват. Есента е вече тук и е време за смяна на декора. Есента е прекрасен сезон, който ни приканва да се насладим на уюта и топлината на дома. Преобразяването и декорирането му може да ни помогне да създадем уютна и приятна обстановка, която да ни вдъхновява през целия сезон.

Това е сезонът на промяната, наситените цветове и природните красоти, които могат да бъдат интегрирани в интериора на дома. Сезон, изпълнен с уникални и вдъхновяващи находки за декорация.

Ако през лятото се стремяхме да създадем ефирна и прохладна атмосфера, то сега е време да я заменим с уютна, топла и приветлива.
Ето защо трябва да избягваме цветове като синьо и бяло, на които залагахме през лятото, тъй като те правят помещението да се усеща по-студено.

Смяната на летния декор с есенен ще внесе уют и топлина в интериора и ще ви накара да се чувствате по-комфортно и релаксирано в по-хладните дни.

Промяната на цветовата палитра и добавянето на сезонни декорации ще направят интериора по-приятен за окото. Добавянето на наситени есенни цветове, като оранжево, червено и земни нюанси, като кафяво и др. ще създават живописни и топли визуални ефекти.

Тънките платове в светли или ярки цветове с флорални и морски мотиви – така актуални за летния сезон, вече нямат място в дома, време е да се заменят с по-плътни, естествени материи в тематични за сезона нюанси и мотиви.

След като есенните цветове са изместили летните е време да пренесете в дома си и декора на заобикалящата ни природа.
Заменете лятната декорация с есенна, поставете във вазата есенни листа, на масата купа с есенни плодове, декорирайте със стръкове пшеница, царевица и др. Поставете навсякъде из дома различни размери и цветове тикви. Взаимствайте от природата и превърнете дома си в райско, есенно кътче.

Ароматните свещи също намират място в есенната декорация. Освен че могат да внесат аромата на сезона, те са и чудесна декорация, която помага да се добави характер, стил, романтика и уют.

Много хора при смяна на сезоните правят промени не само на декора, а и по-мащабни.
Ако и вие сте от тях, можете да се възползвате от нашия асортимент (част от който на промоция) и да внесете в дома си, освен есенно настроение и нов спален комплект, диван, маса или столове.

Независимо каква промяна ще изберете да направите, най-важно е да добавите личния си стил и предпочитания, така винаги ще бъдете прегърнати от комфорта на дома.
Желаем ви топла, уютна и слънчева есен!

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

 

Leave a Reply