Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Хората от зодия Дева имат аналитичен ум и предпочитат да използват логика и разум при взимането на решения.
Те са скромни, изключително отговорни и надеждни, което ги прави ценни колеги, приятели и партньори.
Предпочитат да работят в тишина и да постигат резултати, чрез усърдна работа, вместо да търсят слава или внимание.
Ценят простите удоволствия и красотата, умеят да се наслаждават на малките радости в живота.
Известни са и със своя перфекционизъм, стремеж към съвършенство и внимание към детайлите, което се вижда не само в облеклото им, но и в техните домове.

Ще се изненадате ли, ако ви кажем, че спалнята на Девите вероятно е най-организираната и идеално подредена в сравнение с на всички останали зодии?
Когато влезете в спалнята им, веднага ще забележите колко спретната и добре подредена е тя.
Девите имат минималистичен вкус с предпочитание към неутрални и земни тонове.
Тяхното мото за декорация е „Всичко на мястото си“.
Аксесоарите са фокусирани върху практичността и функционалността.
Девите не се ограничават само в добавянето на растения към декора на спалнята си, особено след като те изпълняват двойна функция, като пречистватели на въздуха и прекрасна, натурална декорация!

Спалнята е може би единственото място, където Девите съумяват да успокоят тревожния си ум – там, където могат да избягат от стреса на ежедневието и да се реорганизират за утрешния ден. Ето защо тяхното убежище за релаксация и презареждане трябва да е изцяло съобразено с дизайнерския им вкус, който е скромен, естествен и минималистичен. Облечен в кремаво, сиво и светлобежово – цветове, които ги успокояват и им създават релаксиращо настроение, което е от съществено значение при успокояване на будния им, тревожен ум.

Девите обичат естествената красота и именно затова в домовете им липсват прекалено изкуствени или излишно бляскави материали. Дърво, памук и лен са сред най-подходящите за тях материали.

Представителите на зодия Дева са практични и аналитични, това е и причината да предпочитат мебелите им да са с функционални решения, които да отговарят на техните нужди. Като например нашите спални комплекти, на които леглата са с място за съхранение на багаж или част от диваните ни, които са с функция сън, както и масите ни, чиято височина и дължина се променя, според нуждите.

Спалнята на Девите отразява техните характерни черти и буди усещане за спокойствие и хармония.
Нежните, пастелни цветове създават атмосфера на сдържаност и уют, а минималистичният дизайн и функционалните мебели подчертават перфекционизма и практичността им. Естествените материали и зеленината пък добавят елемент на естественост и свежест.
Спалнята на Девата, освен място за почивка е и отражение на тяхната уникална личност.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

 

Leave a Reply