Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Лятото носи със себе си усещане за свобода и спокойствие, което е най-осезаемо на плажа. Но защо да се ограничим до морската почивка, като можем да внесем тази атмосфера в спалнята?
Създаването на плажна атмосфера, може да бъде забавен и творчески процес, в който най-важното е да изберете подходящи елементи и декорации, които да отразяват вашите лични предпочитания и да откликват на емоциите ви.

Плажната атмосфера, може да има редица благоприятни ефекти, които ни помагат да се чувстваме по-удобно и отпочинали през топлите месеци. Ето защо е добре да въведем летния дух на плажа в нашия спален простор.

Нека започнем с цветовете. От меките нюанси на светлосиньо, аквамарин и пастелни зелени нюанси до пясъчните тонове на бежово и кремаво – тези цветове ни подтикват да усещаме прохладата и свежестта, които свързваме с морето.

Използвайте естествени материали като памук, лен, ратан и дърво, те не само придават уют и комфорт, но и са дишащи, което ги прави изключително подходящи за летния сезон. Бельото от памук и лен ще ви дари с приятен сън през горещите летни нощи.

Декорирайте спалнята си с морски мотиви. Поставете раковини, морски звезди, корали и др. Добавете и някои морски елементи, като морски карти, стъклени бутилки с пясък, морски пейзажи и др. Тези дребни акценти ще добавят автентичност на плажната атмосфера и ще ви помогнат да създадете релаксиращо и уютно пространство, което ви помага да се успокоите и заспите по-лесно.

Използвайте прозрачни завеси или тюл, които да позволяват на слънчевата светлина да прониква свободно в стаята. Това ще създаде атмосфера на лекота и свежест.

Изберете нежни и приятни светлинни източници, които да допринасят за усещането на уют и релаксация. Мека светлина от свещи или декоративни лампи (като солните лампи, които подаряваме към комплектите от кампанията “Светещо Лято“) ще създаде спокойна и уютна обстановка.

Поставете мебелите в стаята така, че да създадат чувство на простор. Отдалечете големите предмети от прозорците, за да позволите на светлината и въздуха да циркулират свободно.

С внасянето на плажна атмосфера в спалнята лятото няма да е само вън от прозореца, а ще живее и вътре в спалнята и ще ви позволи да се наслаждавате на усещането за почивка и отпускане всеки ден.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина