Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Раците са известни със своята висока емоционалност и чувствителност. Те изпитват и изразяват емоциите си интензивно и се отличават с емпатията и способността си да разбират чуждите чувства.
Изключително предани са към семейството и приятелите. Невероятни защитници, грижещи се за добруването и безопасността на тези, които обичат. Готови са да направят всичко възможно, за да се уверят, че техните близки са защитени и щастливи.
Раците са творчески натури, имат развито въображение и чувствителност, които са причина да бъдат великолепни артисти, писатели и изпълнители. Техният творчески подход към живота ги прави уникални и това личи и в спалните им.

Идеалната спалня за зодия Рак е оазис на уют, комфорт и спокойствие. За да създадат такова пространство, могат да добавят меки и уютни текстили и текстури, под формата на пухкави завивки и възглавници, които придават усещане за комфорт.
Раците трябва да избягват прекомерното осветление и да заложат на топло и дифузно осветление, което създава релаксираща атмосфера. Каквито са солните лампи, които подаряваме при закупуване на някой от комплектите в кампанията “Светещо Лято”.

Морето и луната очароват Раците, те им влияят изключително много, тъй както са мощни символи на тяхната зодия.
За да се чувстват добре Раците, това влияние трябва да присъства и в техните спални. То може да е под формата на бледи, пространства с акцентни морски тонове, декорирани с всякакви морски аксесоари и пейзажи.
В идеалния случай спалнята им би била в близост до вода с допълнителен, обърнат към небето прозорец, за да могат да наблюдават, освен водата и преминаването на луната.

Раците са изключително привързани към миналото си носталгични натури. Те ценят традициите, семейните връзки и обичат да се връщат към спомените и емоциите, свързани със своето минало.
За да добавят личност и емоционалност на спалнята си, могат да разположат снимки на семейството и други предмети, които имат специално значение за тях. Това ще им напомня за важните и емоционални моменти в живота и ще ги прави щастливи.

Носталгичната им природа личи и в мебелите, който харесват. Състарен декор или големи огледала, скринове и гардероби, както и масивни легла с табли (каквито са нашите комплекти ,,Кая Антик“, „Монарх“ и „Мавриций М“) са мебелите, сред които Ракът би се чувствал най-добре.

Спалнята на хората от тази зодия е мястото, където могат изцяло да се отделят от външния свят.
Ако някой знак има нужда от убежище, за да се пребори с трудните дни, това е чувствителният Рак. За него спалнята не е просто място за почивка, а е неговата защитна обвивка.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина