Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Близнаци е най-любознателната зодия, тяхната жажда за знания е несравнима с никоя друга. Те са като информационни гъби, а отправна точка на живота им е ненаситното любопитство.
Като променлив въздушен знак, те са гъвкави и готови да се адаптират към всяка социална среда.
Пъргавият, адаптивен ум на Близнаците е най-добрата им черта.
Добре известни са и със своите социални умения, дарбата да говорят, да трупат факти и склонността им да си променят мнението доста често.

Тъй като и вкусовете им се променят изключително често, Близнаците са трудни за определяне по отношение на декора. Но едно нещо е сигурно: жълтият цвят им приляга най-добре. Яркият, общителен нюанс излъчва позитивност и приятелство, нещо, което Близнаците наистина обичат.
Другото нещо, което им носи позитивизъм са птиците и пеперудите, тъй като те са свързани с тяхната меркурийска природа.

Сърцето на декора в спалнята на Близнаците, а именно леглото трябва да бъде в неутрални нюанси и изчистени форми, за да могат да променят декорацията според настроението си.

Близнаците обичат да учат, така че тяхното убежище трябва да насърчава изследването, дори когато си почиват.
Ето защо това, което задължително трябва да има в спалнята им са книги, много книги. Тяхната библиотека всъщност може да е най-важното им притежание!
Именно за хора, като тях са нашите спални комплекти „Кенди”, „Кенди” – Бял Гланц, „Кенди Плюс”, които са с рафтчета, подходящи за поставяне на книги.

Скитащата природа на Близнаците винаги се стреми към нещо уникално.
Интериорът им може да е заимстван от любим филм, тематичен парк или да пресъздава фантастична обстановка, чрез която да избягат от ежедневието.
Тяхната спалня може да изглежда сякаш е на Хобит, да прилича на викториански готически будоар, на място в облаците, дори на дом на богиня… Те имат развихрено въображение и умения, които им позволяват да превърнат интериорните си фантазии в реалност.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина