Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Ние се нуждаем минимум от седем часа качествен, непрекъснат и дълбок нощен сън. Само така тялото и умът ни ще са достатъчно отпочинали, за да сме в кондиция, заредени и пълноценни за дневните си дела.

Когато циклите на съня са прекъснати, ние губим така необходимата почивка и в резултат на това с тялото ни се случват някои нежелани промени. Разболяваме се и забравяме по-лесно, умовете ни се замъгляват, по-лесно наддаваме на тегло, външният ни вид също започва да страда. Това са неща, които никой не би искал да му се случат, а ако му се случат дори не подозира кой може да е виновникът.
Обикновено си мислим, че причината за некачествен сън е причинена от начина ни хранене, живот, проблеми и др.. Но тя може въобще да не е обвързана с нас, а кротичко да се спотайва под спалното ни бельо.

Износеният матрак може да внесе хаос в живота ви, без дори да разберете. Ако имате неспокоен сън и установите, че сутрин не сте достатъчно отпочинали, значи имате нужда от по-качествен нощен сън, които може да е нарушен от матрака.

Старите матраци могат да бъдат и убежище за много различни видове акари, които се хранят с мъртви кожни клетки.
Проучване, публикувано от университета на щата Охайо, отбелязва, че матракът може да побере до 100 милиона акари.

Има хора, които страдат от сутрешни алергии, това може да се дължи на прахови акари в матрака.
Симптомите на сутрешните алергии могат да включват:
Воднисти, сърбящи очи; хрема; кихане; кашлица и други дихателни проблеми; сърбеж по кожата и обриви; болка и дискомфорт на гърлото.

На всички ни се е случвало да се събудим с болки във врата, кръста, раменете и др. Това може да е от моментно неразположение, но превърне ли се в константно състояние, може да означава, че матракът не осигурява на тялото правилната опора.
Тези болки не са постоянни – те обикновено изчезват през деня, но сигнализират за проблем с вашия регенеративен цикъл на сън.
Дискомфортът, мятането и трудното намиране на удобна поза за сън също може да са признаци, че нещо с матрака не е наред.
Матраците губят своята структура и поддържащи качества с течение на времето, така че ако матракът ви е на повече от 5 години, вероятно е време да помислите за закупуване на нов.

Много са признаците, които индикират, че матракът е за смяна. Това може да са износени шевове, разкъсвания, бучки, хлътвания и др.
Неравностите по матраците, освен за старите са типични за продуктите с лошо качество, ето защо направете проучване, преди да закупите матрак.
Ние можем да ви помогнем, като насочим вниманието ви към нашите изключително качествени и удобни матраци, които ще ви осигурят необходимия комфорт.
Ако пък сте решили да смените и леглото, може да се възползвате от промоцията ни “Цветна пролет” и цялостно да обновите своята спалня с някой от спалните ни комплекти.

Инвестирайте във вашето здраве и то ще ви се отблагодари.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

 

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина