Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

В желанието си да удовлетворим и най-взискателните клиенти в МакHоме непрекъснато обновяваме нашия асортимент от мебели. Едно от последните ни творения е изключително здравият, красив, функционален и със силно присъствие спален комплект „Атлас”. Поради тези му качества се роди и неговото име, което е заимствано от гръцкия титан Атлас, олицетворение на силата и издръжливостта.

А сега нека навлезем по-дълбоко в света на нашия „Атлас”.

Спален комплект „Атлас” е произведен от висококачествено ламинирано 18 мм ПДЧ с основен декор – орех тортана и съпътстващ декор – MDF инокс шоколад.
Всички части са обкантени от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм.
Комплектът включва легло, гардероб, нощни шкафчета, тоалетка + пано и табуретка.

ЛЕГЛО

Леглото е с голяма основна табла, с красиви, елегантни тапицирани пана от високоизносоустойчив плюш.
От двете страни на таблата е вградено LED осветление, което е със сензор допир контрол. Осветлението е интегрирано в луксозен декоративен профил с декор черен опушен мат.
Базата за матрак е с вграден вътрешен мост, гарантиращ правия диагонал на матрака.
Външните царги на леглото са тапицирани и са без външен ръб. Това му придава визуална привлекателност, както и комфорт при допир.
Идеалният външен вид и здравина на изделието се дължи и на металните сглобки със скрит монтаж.
На леглото може да бъде монтиран, както еднолицев, така и двулицев матрак, в зависимост от вашите желания. За монтаж на двулицев матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка. Рамката ще осигури обдишване на матрака и ще удължи неговият живот.
Свободното пространство под леглото би могло да се използва, като допълнително място за съхранение, ако се монтират газовите амортисьори, които сме включили в комплекта.

ГАРДЕРОБ

Гардеробната система се състои от три части.
Горната част е с декор орех тортана. Тя е под формата на надстройка с горно отваряне и плавно затваряне, благодарение на монтираните амортисьори.
Средната част е с две MDF врати с декор черен мат и плъзгаща система за вътрешно водене, с вертикално разположени вградени алуминиеви „П“- образни кант дръжки, с допълнително излят външен улей. Които спомагат за лесното и удобно захващане и ефективно плъзгане на системата, а също и гарантират устойчивостта и здравината на вратите. Разпределението и в двете части е с метални лостове за дрехи, под формата на елипса с никелово покритие.
Долната част се състои от 2 чекмеджета с декор орех тортана, приплъзващи се върху система със скрити водачи Quadro Hettich, която гарантира плавното им затваряне.
Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, осигуряващи изрядната нивелация на изделието и спомагащи правилната му експлоатация. И тук, както при леглото са използвани сглобки за скрит монтаж.

НОЩНО ШКАФЧЕ

Нощните шкафчета са вградени в таблата на леглото. Те са под формата на елегантни, раздвижени, заоблени етажерки на две нива с декор орех тортана.

ТОАЛЕТКА + ПАНО С ОГЛЕДАЛО

Тоалетката е с пет практични чекмеджета, монтирани върху система със скрити водачи и плавно затваряне Quadro Hettich. Тоалетката е в декор орех тортана, а чекмеджетата с декор инокс шоколад и дръжки с формата на квадрат, с покритие патина.
Паното с огледало е с красив овален дизайн и е с опция за стенен монтаж.

ТАБУРЕТКА

Табуретката е последният щрих към спален комплект „Атлас”. Тя е красива, елегантна и удобна. Изработена е в кръгла форма и е тапицирана с високоизносоустойчивият плюш, с който е тапицирана и таблата на леглото.

Нашият „Атлас” не може да удържи света върху себе си, но може да осигури дългогодишен комфорт на своите притежатели.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply