Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Телците са спокойни и лежерни хора със здрав разум и пословична упоритост.
Представителите на тази зодия са най-трудолюбивият знак в зодиака.
Те са изключително честни, винаги държат на думата си и
биха направили почти всичко за хората, които обичат.
Ценители са на сигурността, стабилността, удобството и храната. Предпочитат бавен и стабилен начин на живот и се наслаждават на простите неща от живота.
Управлявани са от Венера, богинята на красотата, това е и причината хората, родени под този знак да имат афинитет към изкуството, красотата и разбира се декора.

Ако познавате Телец, знаете, че те са хора, които обичат всичко земно. Това личи и в интериора на домовете им и най-вече в спалнята.
Техните вкусове са много чувствени, особено много обичат да украсяват и то с предмети, носещи визуална и физическа наслада.

Акцентът в спалнята на Телеца е съсредоточен върху тъканите и други неща носещи чувствени удоволствия. Там може да намерите удобно, меко, галещо тялото спално бельо, от напълно естествени материи, като коприна, лен и памук.
Предпочитат земни цветове, като кафяво (каквито са и нашите спални комплекти “Монарх”, “Сарагоса” и “Кая”), зелено и др.
Декорацията в спалнята също се осланя на естествени материали и комфорт. За нея те залагат на естествени цветя, дърво и камък. Все неща, които максимално да ги доближат до природата.
Като цяло стилът на Телците не е строго определен, но особено голямо внимание е обърнато върху комфорта и чувствеността.

За Телците спалнята е тяхното успокояващо място, където да се отпуснат в меките прегръдки на леглото и да се потопят в собствения си свят.
Най-важното за тях, освен естествените материали са множеството възглавници, в които могат да потънат и да избягат от света за известно време.

Телците са известни с часовете, които могат да прекарат в леглото, стига то да е достатъчно удобно. За тях спалнята е едно от двете най-важни помещения в дома, другото е кухнята.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина