Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Купуването на нови мебели може да бъде вълнуващо, толкова вълнуващо, че да сме склонни да се увлечем. Влизаме в мебелен магазин и преди да се усетим, излизаме с мебели и аксесоари, които са приковали вниманието ни, а всъщност не са ни нужни.
Има три ключови неща, които са водещи за правилна покупка на нови мебели. Тези отправни точки ни гарантират, че ще се сдобием с мебелите, от които се нуждаем и то в рамките на бюджета, който сме предвидили.

Първото нещо, с което трябва да сте наясно е типът мебел, от която се нуждаете.
Обикалянето по магазините може да е доста изморително и не до там ефективно, за това направете предварително проучване.
Повечето мебелни магазини разполагат с каталожни сайтове или онлайн магазини, като нашия МакHоме. В сайтовете можете да намерите стила, цветовете и размерите на мебелите. Това ще ви даде наистина добра представа за всичко и ще можете да изберете това, от което се нуждаете.
Като разбира се не забравяйте предварително да премерите помещението, за да сте сигурни, че избраната от вас мебел ще се вмести.

След като сте избрали мебелите по отношение на стил, цветове и размер, тогава преминете към практичността. Най-важното е да сте наясно каква полза искате да извлечете от дадена мебел и доколко функционална трябва да е тя.
Например, ако избирате холна масичка е добре тя да е разтегателна, за да не заема много място, но същевременно да става достатъчно голяма при нужда. Ако пък на нея ще играят деца или ще се ползва, като бюро е добре да помислите за маса с корекция на височината, каквито са и нашите маси.
Когато избирате диван е добре да помислите дали ще се наложи на него да се спи, за да се ориентирате към онези с включена функция сън.
При избора на спалня е важно да съобразите колко място за багаж ще ви е нужно. Защото спалните с повдигащ механизъм са чудесно решение, като допълнително място за съхранение. Ето защо всички спални от нашите комплекти са с повдигащ механизъм и допълнително място за съхранение.
Когато сте наясно с тези неща можете да продължите напред и да направите окончателния списък на мебелите, които искате, и какво ще работи за вас, за да извлечете максимума.

И накрая идва ред на бюджета. Съставянето на бюджет е важно, защото така ще можете да се сдобиете с мебелите, които искате, без това да се отрази на стандарта ви на живот.
Но ако в момента не разполагате с нужната сума или тя би засегнала бюджета ви, може да се възползвате от опцията за разсрочено плащане, която се предлага от повечето мебелни магазини, както и от нашия.

Желаем ви приятно пазаруване!
В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина