Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Всяка спалня трябва да има легло, гардероб и огледало. Но има случаи, в които пространството не позволява индивидуално позициониране на тези предмети. Тогава на помощ идват спалните комплекти, които се нуждаят само от една стена, на която да се монтират. Онези, чиито гардеробни конструкции са изградени около и над леглото.
Точно такъв е и новият ни спален комплект „Кенди Плюс”, който се отличава със стилно и елегантно присъствие, практичност и функционалност. Той е перфектно решение за малки помещения или клиенти, които искат да имат повече пространство в своите спални.

А ето и още малко от него! Спален комплект „Кенди плюс“ е произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм в декор бял гланц.

ЛЕГЛО

Леглото е с красива, удобна тапицирана табла, с жакардова дамаска в цвят меланж.
Базата за матрак е със заработен вътрешен мост, който гарантира прав диагонал на леглото.
Царгите са сдвоени с обща дебелина 36 мм.
Всички сглобки, използвани за монтажа са метални със скрит монтаж, което осигурява изрядния външен вид на леглото.
Към комплекта е включено дъно и газов амортисьор за повдигане на матрака, това дава възможност практично да се използва свободното пространство под леглото.
Леглото е подходящо за монтаж, както на еднолицев, така и на двулицев матрак. За двулицевия матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която да осигури обдишване на матрака и да удължи неговия живот.

ГАРДЕРОБ

Гардеробите са с по две крила, позиционирани от двете страни на леглото.
От вътрешната страна, откъм леглото, в основата на гардеробите се намират два броя нощни шкафчета с практични чекмеджета, със сферични дръжки – бял кристал. Чекмеджета са монтирани със система Quadro Hettich със скрити водачи. Тя има функцията да поема действащите от всички посоки външни сили и допринася за плавното затваряне и копринено гладкото водене на чекмеджетата.
Вратите на гардеробите над нощните шкафчета са с вградени фасетирани огледала.
Разпределението е им е с рафтове, монтирани върху метални рафтоносачи за по-голяма стабилност.
Вторият ред единични гардероби са позиционирани непосредствено след нощните шкафчета и гардеробите с огледала.
Вратите им са изцяло в декор бял гланц, а дръжките отново са във формата на кристална сфера.
Разпределението им е с лостове за закачалки и рафтове.
Отварянето на гардеробите става посредством панти с плавно затваряне.
За монтажа отново са използвани сглобки за скрит монтаж.
Част от гардеробната конструкция са и практични шкафчета, позиционирани над таблата на леглото. Те следват декора от бял гланц и дръжки с форма на кристална сфера.

Това е „Кенди Плюс”, една копринено бяла феерия, която би се вписала във всяка спалня, осигурявайки красота, чистота, комфорт, практичност и функционалност. Едно позиционирано на стената красиво, копринено бяло платно, което дава възможност на творците да сътворят чудеса.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply