Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Хората, родени под знака на Овен са изключително прями, инициативни, импулсивни и спонтанни, те са супер активни, силни физически и много конкурентни.
Често са лидери във всички аспекти на живота, който живеят с бързо темпо, предприемайки действия по всеки проект, който ги осени.
Що се отнася до декора на дома, Овните обичат да изразяват своята индивидуалност чрез смели избори на ексцентрични декори.

Нищо не обрисува Овена толкова добре, колкото дръзките модели, пищността, разкоша и богатството, които са видими в интериора.
Тяхното себеусещане е кралско, така че домовете им обикновено изглеждат като дворци.
Дори и за някои хора домът им да изглежда прекалено цветно или натруфено, то за Овните няма много или прекалено, за тях максимализмът е всичко, от което се нуждаят.

Диамантите са техният специален камък, така че Овните ще добавят блясък навсякъде, където имат възможност. Интериорът на спалнята не прави изключение. Ето защо нашите бляскави спални комплекти „Силвър Премиум“ и “Сахара”, декорирани с кристални елементи, наподобяващи диаманти, биха се вписали идеално в спалнята на всеки Овен.

За Овните спалнята е не само помещение за релакс, тя трябва да е проектирана така, че да изпълнява няколко функции едновременно. Като например да им позволява да се отпуснат, да работят, да се забавляват, да спортуват и всички останали неща, от които само един Овен се нуждае, за да функционира ефективно.

Като огнен знак Овенът е привлечен от всички нюанси на червения цвят. Това по принцип не е традиционен избор за стая, предназначена за почивка, но е добър избор за представителите на този знак. Именно за огнени, темпераментни, изпълнени с енергия и воля за живот хора (каквито са Овните) е и нашият червено – черен страстен, смел, привличащ вниманието спален комплект “Пабло”.
Други цветове, близки до сърцето на Овена са оранжево, жълто или златно. Тези цветове са отражение на пламъка, който гори в душите им и задължително трябва да присъстват и в спалнята, било то и под формата на акцентни цветове или декорации.

Идеалната спалня за Овните е пищна, страстна, смела и леко ексцентрична, точно каквито са и те.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

 

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина