Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Когато блясъкът и луксът вървят ръка за ръка с качеството и комфорта се ражда нещо изключително. Точно такъв е спалният комплект „Силвър Лукс“, който създадохме в МакHоме. Той покрива и най-високите изисквания на клиенти, които искат спалнята им да се конкурира с тези на кралските особи. Именно за ценителите на лукса, високото качество и комфорта е нашият спален комплект „Силвър Лукс“.

А сега нека ви разкажем малко повече за него.

Спален комплект „Силвър лукс“ е произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм в декор снежнобял гланц, което е лесно за поддържане и почистване и е с висок коефициент на износоустойчивост.
Всички части са обкантени с ръчно фасетиран кант, дебелина 1,00 мм в цвят сребро.

ЛЕГЛО

Леглото е тапицирано с жакардова дамаска в цвят сив меланж. Със същата дамаска е тапицирана и изключително красивата, голяма, мека табла, декорирана със свободен капитонаж.
За да не се наруши добрият външен вид на леглото и да се подсили неговата здравина са използвани метални сглобки за скрит монтаж.
Допълнителната му устойчивост и здравина е подсигурена и от вътрешния мост.
Леглото е подходящо за монтаж, както на еднолицев, така и на двулицев матрак. Ако решите, че двулицевият матрак е това, което желаете ще е необходимо да закупите подматрачна ламелна рамка, която да осигури обдишването на матрака и правилната му експлоатация.
Свободното пространство под леглото може да се превърне в допълнително място за съхранение, тъй като в цената на комплекта сме включили газов амортисьор.

ГАРДЕРОБ

Гардеробът е с плъзгаща система за вътрешно водене и вертикално разположени вградени алуминиеви „П“- образни кант дръжки, с допълнително излят външен улей. Дръжките улесняват захващането, спомагат ефективното плъзгане на системата и гарантират устойчивост и здравина на вратите.
Целите врати са с вградени огледала и красиви, завършващи детайли от луксозни гланцови призми в цвят сребро.
Големите огледала създават илюзия за пространство, отразяват светлината и елиминират нуждата от поставяне на допълнително огледало в спалнята.
При гардероба, както и при леглото са използвани метални сглобки за скрит монтаж.
За по-голяма стабилност рафтоносачите и лостът за дрехи също са метални.
Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, които осигуряват не само изрядната му нивелация, но и спомагат за правилната му експлоатация.

НОЩНО ШКАФЧЕ

Двете нощни шкафчета са с високи плътни гърбове и с по две практични чекмеджета, с дръжки от полиран перфориран никел и завършващи детайли от луксозни гланцови призми в цвят сребро.
В горната част на гърбовете е вградено LED осветление с модерен дизайн и режим на работа – допир контрол. Изящната визия на осветлението се дължи на изработката от перфориран никел и спускащи се кристални капчици, които разпръскват деликатна светлина и романтика в помещението.
Системата със скрити водачи Quadro Hettich, с която са монтирани чекмеджетата, гарантира плавното им затваряне и осигурява изключително гладкото им водене.

СКРИН – ТОАЛЕТКА

Скринът – тоалетка е с четири практични чекмеджета, с дизайн и изработка препокриващи тези на нощните шкафчета.
Вграденото елегантно огледало е декорирано с обединяващия елемент от луксозни гланцови призми в цвят сребро.
Скринът – тоалетка е с цял плътен гръб, което дава възможност да бъде свободно позициониран, без да се налага монтаж на огледалото на стената.

Новият ни спален комплект „Силвър Лукс“ е за ценители, за хора, които търсят за спалнята си не само комфорт, но и качество, блясък, лукс и практичност.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply