Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Рибите са нежни, чувствителни, съпричастни и емоционално осъзнати хора, които щедро раздават времето и енергията си, както за хора, така и за животни.
Като най-емоционалната зодия, те дават максимума от себе си и в края на деня се нуждаят от уютно място, където да се презаредят, след дългия наситен с емоции ден. Това място е спалнята, която е отражение на тяхната духовна извисеност. Техният рай, където намират вътрешен мир и могат истински да се отпуснат.

В повечето случаи спалните на Рибите са пълни с предмети, отразяващи техните приятели и общностите, които подкрепят.
Цветовете, които им носят спокойствие са от неутрално бежово, което да им напомня за дзен градина, до кралско синьо, което отразява техния воден знак.
Рибите не обичат натруфеността, това личи и във вида на идеалната за тях спалня. Те предпочитат по-изчистените стилове и именно спалня в такъв стил би им дала желания уют и би им позволила да се отпуснат.
Рибите са безкомпромисни и по отношение качеството на леглото, не биха се примирили с нищо по-малко от най-доброто. Каквито са и всички наши мебели, като са например новите ни спални комплекти “Ева”, „Кенди” – Бял Гланц и “Мавриций М”.

Рибите са известни като домошари, така че комфортът за тях е изключително важен. Пространството им за релакс (техният оазис) трябва да е уютно, гостоприемно и изпълнено с любими неща. Част от тях са книгите, към които имат особена слабост.

Представителите на този знак имат двойствена природа, именно от там идва и необходимостта им от огледала и достатъчно прозорци, които да “дублират” тях и интериора в спалнята.

Стилен, модерен и минималистичен е интериорът в спалнята на Рибите. Те не се нуждаят от излишни украшения или изискани щрихи, а само от уют, удобни и качествени мебели, спомени и книги.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина