Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Празникът на любовта е съвсем близо. Както на всеки празник така и на този създаването на подходяща атмосфера е неизменна част от цялостното преживяване.
За влюбените хора празникът стартира с изненада, празнична вечеря и завършва в спалнята. Ето защо романтичната украса трябва да е не само на масата, но и в спалнята.

Най-лесният начин да се направи романтична украса е поставянето на множество сърца и цветя на леглото и навсякъде в спалнята, но можете да се постараете повече и да създадете наистина неповторима обстановка за вас и вашия партньор.

Ако сте решили да направите това можете да започнете от избор на цвят за вашата декорация.
Искате да прекарате една незабравима вечер заедно с половинката си, тогава не прекалявайте с розовото, което както и червеното се асоциира с празника. Розовият цвят е романтичен и интимен, но потиска физическата страст, която не е за пренебрегване в една връзка.
За това най-добре заложете на традиционното червено, цветът на любовта, чувствата, страстите и действията.

Можете да украсите спалнята с червени рози, които са безспорен символ на любовта, свързан с гръцката митология и богинята Афродита.
Разпръснете розови листенца по леглото или в цялата спалня, а защо не и да направите пътечка от листенца, по която да преведете до спалнята любимия човек.

Персонализираната декорация ще направи празникът ви различен и незабравим. Това може да се постигне, като съберете снимки от най-щастливите ви моменти заедно, обособите им кът и ги обградите със сърце от розови листенца или просто ги подредете из цялата спалня.

Нежната приглушена светлина създава романтика и подканя към любов, а идваща от свещи, предизвиква и чувство на интимност.
Ароматните свещи ще ви освободят от стрес и ще насочат фокуса към красотата на вашата любов.

Дойде ред и на спалното бельо, което е ключов елемент от романтичния декор.
Коприната и сатенът са идеалните материи за този случай, те са секси, галят кожата и предразполагат към любов.
И тук цветът не е за пренебрегване, добре е той да е с характер и класа, като например перла, злато или бронз.

И накрая нека не забравяме нежната музика, която ще добави романтичен блясък и ще завърши цялостната картина.

Ако пък сте романтични натури, които искат да усещат духа на Свети Валентин всеки ден, можете да си подарите някой от романтичните спални комплекти на МакHоме, като новото ни бижу “Ева” или доказалите се “Мелиса”, “Мелиса Голд” и др.

Желаем ви незабравим празник, потопен в много романтика и споделена любов!

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply