Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Козирозите са авторитетни фигури, те са най-трудолюбивите в зодиака, амбициозни са, решителни и силни. Дават най-доброто от себе си и продължават напред, дори когато всички други биха се отказали. Притежават вътрешна устойчивост, която им помага да се справят стоически с всичко, което животът им поднесе. Лоялни са, подкрепящи и са страхотни партньори, приятели и сътрудници.

Представителите на тази зодия са и работохолици, за които спазването на срокове е от изключително голямо значение. Често забравят, че умът се нуждае от почивка и имат склонност да се претоварват. Поради тази причина се случва сънят им да е компрометиран, но те не съжаляват за това. По-скоро сънят е това, което ги тревожи, тъй като смятат, че той им отнема много от продуктивното време.

Козирозите приемат съня като рутина, но не виждат неговата стойност. Обичат всичко да е под техен контрол, така че често се придържат към едно и също време за лягане и ставане.
Сънят им е неспокоен и се нуждаят от достатъчно спално пространство, за да не бъде нарушено неговото качество.

Интериорният дизайн в спалнята също е изключително важен за техния покой. Той е толкова стилен, колкото са и те самите. Козирозите не се вълнуват от модни тенденции, привлича ги висококачествен декор, който издържа във времето. Това включва класически стилове, неутрални земни тонове и изящни елементи, които отразяват характерния им изтънчен вкус.
Предпочитат добре изработени мебели с изявен характер, които показват майсторство и внимание към детайлите, каквито са и спалните комплекти на МакHоме “Кая антик”, “Кая”, “Сарагоса“ и др.

Ясно е, че работата е изключително важна за Козирозите, но прекарването на последните будни моменти от деня в сортиране на работни имейли и запълването на мозъка с утрешни задачи не е релаксиращ начин да се отпуснат. Трябва да приемат времето преди лягане, като свещено време. Да го използват за медитация, топъл душ, четене на развлекателна литература или слушане на релаксираща музика. Само тогава ще успеят да изчистят съзнанието си и да се насладят на качествен сън.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply