Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Стрелците са бохеми, те са авантюристично настроени светски хора, родени да изследват и да се наслаждават на живота. Представителите на този знак са привлечени от красотата и изобилието, още повече ако са в съчетание със силни географски, интелектуални и др. приключения.
Известни са със своята откровеност, честност и доброта, както и с лекотата в общуването с хората, което им носи изключителна радост.
Подвластни са на Юпитер, планетата на изобилието, думата “достатъчно” не съществува при тях. Когато Стрелецът е заинтригуван от нещо, той трябва да го има на всяка цена, често за сметка на съня.

Стрелците са доста енергични хора, които не се интересуват много, много от съня. Това, което правят във времето за сън, е да се опитват да разберат живота, да търсят отговори на любопитните за тях въпроси и да кроят планове за нови преживявания.
Понякога вълнението от неща, които очакват да им се случат, може да им причини липса на сън.
Типичният Стрелец спи около 6-7 часа, но сънят му е неспокоен, често придружен с бурни сънища.
Има и периоди, в които функционират при много по-малко сън. Обикновено това са моменти от живота им, в които планират нещо, в тези моменти сънят е най-ниско в списъка с техните приоритети.

Креативността, енергията и постоянното им вдъхновение, личат и в техните домове. Домовете им включват колекция от специални за тях предмети, събирани във времето, смесени с елегантни линии в неутрални тонове, в комбинация с ярки цветове.
Стрелците умело успяват да съчетаят пъстротата на ярките цветове, без те да са натрапчиви и да утежняват дизайна.
Цветът на Стрелците е лилаво, за това е хубаво той да присъства в домовете им, независимо дали ще е като основен цвят, декорация или мебел, като нашите спални комплекти “Носталгия” и “Фантазия“.
Спалнята на Стрелеца е негов отпечатък, защото е пълна с неговият живот, цвят и спомени, но често това не му е достатъчно, за да се отпусне и да се наслади на дълъг и качествен сън.

Има все пак няколко неща, които биха помогнали да се укроти страстната им натура и по-лесно да се потопят в дебрите на съня.
Едното е огънят, една или няколко запалени свещи, половин час преди лягане, със сигурност ще повлияят благотворно, защото Стрелците са огнени знаци и огънят е от голямо значение за тях.
Медитацията също би помогнала, както и максималното изолиране на звук и светлина. Маска за сън и чифт тапи за уши могат да им помогнат да си осигурят по-дълъг и по-спокоен нощен сън, но само ако те го искат.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply