Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Коледа наближава и това личи не само по датата в календара, но и по украсата на улици, административни сгради и търговски обекти.
Сигурно част от вас също вече са украсили домовете си, в очакване на едни от най-хубавите дни в годината.

Декорирането на дома обикновено започва още от входната врата, преминава през коридора, кухнята и всекидневната. Спалнята е мястото, на което най-малко се обръща внимание, а в някои случаи дори остава неукрасена, тъй като украсата е предимно в помещенията, в които гостите и семейството ни могат да й се насладят.
Това не бива да е така, защото някои елементи от коледната украса имат особен вид магия и романтика, които биха подобрили значително енергията и уюта в спалнята. Но и не бива да се прекалява, тъй като претрупването с предмети може да доведе до влошаване на съня.

Един от важните елементи на коледната декорацията са светлините.
Лампичките тип завеса, правят всяко помещение да изглежда приказно. Ако са закачени на прозореца ще радват не само вас, но и хората отвън.
Обикновените лампички също са добър избор, защото не изискват голяма площ и дават възможност да се интегрират на множество места.
Светлините в спалнята е добре да са с неутрална или топла светлина, тъй като синята светлина може да има негативно влияние върху съня, ако ги оставите да светят през нощта.

Свещите са неизменна част от коледната декорация.
Те носят не само светлина, аромат и уют, но галят сетивата и ни потапят по-дълбоко в романтиката на празника.
Могат да послужат и като център, около който да се изгради красив коледен кът.

Възглавничките са едни от най-благодатните предмети за декорация, тъй като могат да се адаптират към всеки сезон и празник, като се облекат с калъфки, с тематичните за празника цветове, шарки и декорации.

Прозорците могат да послужат, като платно за по-творческите натури, които да пресъздадат коледната магия с помощта на трансферни бои.
Те могат да бъдат декорирани и със стикери или изкуствен сняг, които са не по-малко впечатляващи.

Всяка коледна спалня заслужава и празнично спално бельо с тематичен принт. Ако не сте привърженици на обичайните щампи, като Дядо Коледа, захарни бастунчета и др., можете да изберете шикозен, фин дизайн с нежни снежинки, звездички и др., който също да кореспондира с празника.

Елхата е неизменна част от Коледа, ето защо е добре да поставите няколко борови (елхови) клонки в спалнята, това не само ще е чудесна декорация, но и ще се отрази благотворно на здравето ви.
Ароматът на бор влияе положително на настроението, успокоява, изчиства съзнанието от тревоги, облекчава дишането и др.

Само няколко добавени детайла и спалнята (без да е претрупана) е празнична, уютна и готова за посрещане на най-светлите и магични дни в годината.

Коледа се свързва не само с чудеса, домашен уют и събиране с близки хора, но и с мечтаните подаръци.
Ако сте решили тази Коледа да подарите на себе си и дома си нова спалня или диван, можете да се възползвате от невероятните ни намаления и специални предложения, част от които са спални комплекти “Мавриций 2”, “Арден” и „Хармония 2”.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина