Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Скорпионът е най-загадъчният, мистериозен и сложен зодиакален знак. Огромната му мистериозна сила прави невъзможно игнорирането или пренебрегването му. Никога не се разкрива напълно и това го прави изключително съблазнителен и омагьосващ.

Невероятните му жизненост, страст, смелост, сила и самоувереност са причина да го бъркат с огнен знак. Всъщност е воден знак, който черпи силата си от психическата и емоционална сфера.

Скорпионите се наслаждават на емоционалните преживявания и подобно на Раците имат склонност да поглъщат енергията и емоциите, които срещат през деня. Склонни са да обмислят тези преживявания отново… и отново, което неизбежно се отразява на техния сън.

Водени от страстта, Скорпионите винаги мислят начини да постигнат мечтите си. Затова им се струва ненужно да губят времето си в сън. Смятат, че сънят е нещо, което ги прави мързеливи и избират да стоят будни толкова дълго, колкото тялото им позволява. Това обаче може да окаже влияние върху физическото и психическото им благополучие.

Те са особени хора, които почти не се радват на сън. Могат да стоят до 6 сутринта и да спят само 1-2 часа и това по никакъв начин да не се отрази на дейността им. Притежават високи нива на енергия, дори и през нощта, което прави заспиването трудно.

Личността на Скорпионите личи и в интериора на спалнята.
Те са привлечени от по-тъмни нюанси, декорирани с наситени, страстни акценти.
За да бъдат в свои води и да се чувстват максимално комфортно, се нуждаят от място, което да е достатъчно мистериозно. Такова, което да бъде лично, интимно, очароващо и впечатляващо всички, които се докоснат до него. Точно, като нашите спални комплекти „Силвър Империал“, “Пабло” и “Пабло Неро”, които напълно покриват високите изисквания на Скорпионите.

Но само интериорът няма да помогне, по дългия път към съня, е нужен и допълнителен стимул, който да укроти страстната им натура.

Ароматната ваната може да им помогне да оставят деня зад себе си. Хубаво е това да се случи веднага щом се приберат, а не непосредствено преди лягане. Докато са във ваната, трябва максимално да се отпуснат, за да отмият емоционалния багаж, който са събрали през деня.
Успокояващият топъл душ преди лягане, също може да помогне да се отпуснат и да намалят тревожността.
Ще им помогне и медитация преди сън, която ще повиши настроението им и ще им позволи да се отпуснат и насладят на по-спокоен и релаксираш сън.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

 

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина