Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Спалните са нашите оазиси за релакс и мястото от дома, в което трябва да се чувстваме най-спокойно и уютно.
Използването на подходящи цветове може да е чудесно начало за изграждане на спокоен и приветлив дизайн. Ако използваме за основа нюанси на бяло, кремаво, сиво, кафяво и други, това несъмнено ще ни осигури спокойна и уютна основа за цялостно изграждане на релаксираща обстановка.

Спалните обзаведени в традиционен стил винаги изглеждат изчистени и семпли, това е и благодарение на неутралната цветова схема.
Например мебелите от тъмно дърво добавят драматичен контраст и помагат на стаята да се усеща по-заземена. А боядисаните в кремаво стени, както и спално бельо и пердета, в същия нюанс, обгръщат стаята с фина топлина и елегантна простота.

Чистите линии и кремави нюанси придават на всяка спалня привлекателна енергия. Както и използването на различни дървесни тонове добавя богатство към неутралната спалня.
Любителите на повече цвят могат да включат меки нюанси на праскова, които са свежа алтернатива на традиционните неутрални тонове.

Черно и бяло е комбинация, с която няма как да сгрешим. Стига черното да е като лек акцент, тъй като ако е прекалено ще смали пространството визуално и ще го направи неприветливо.
Хубаво е този тип цветова комбинация да е съчетана с естествени текстури в топли тонове, които да омекотяват контраста на черно-бялата палитра.

Пепелното синьо е чудесен цвят за спалня, който се комбинира лесно с неутрални цветове и създава успокояващ приветлив вид.

Приглушените синьо-зелени цветове ни карат да чувстваме спокойни, сякаш сме на СПА . Класическите тонове предизвикват усещане за море и небе, създавайки успокояващо убежище.

Лавандуловите тонове създават спокойна и същевременно жизнена атмосфера.

Бледо сивото наподобява цвета на ранна утрин и осигурява спокоен фон за спален интериор.

Лъскавите материали и мебели придават на спалнята луксозно усещане. Привличащите окото елементи, като сребристи призми, с каквито са декорирани комплектите „Силвър Премиум“ и “Фантазия Бохемия” или нежни, светещи кристални елементи, част от декорацията на „Силвър Империал“ и “Носталгия”, осигуряват изискана и луксозна привлекателност.

Използването на неутрална основа е добър начин да изразим себе си чрез акценти и аксесоари.
Можем да оживим всяка неутрална спалня, като добавим няколко цветни възглавнички с шарки и текстури, с които да създадем визуален интерес и допълнителен уют.
Поставянето на мек килим добавя още един слой текстура и осигурява топлина.
Вариациите с цветове и текстура придават на всяка спалня дълбочина и привлекателност.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

 

 

 

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина