Skip to main content
Оставащо време до края на намалението 23 часа 36 мин 53 сек

Хората родени под знака на Везни, подобно на везните, които символизира знака се стремят да постигнат баланс, хармония, мир и справедливост.
Представителите на тази зодия са екстровертни и приятелски настроени, дарени с огромни запаси от чар, интелигентност, откровеност и непринуденост. Обикновено са отдадени на работата и често са лидери в своята сфера. Първенци са в мироопазващите професии, защото имат рядката способност да възприемат и анализират всички гледни точки.

Везните дават изключително много от себе си за хората около тях. Те са добри слушатели, солидни приятели, надеждни колеги и любвеобилни и грижовни членове на семейството.
Раздават се за хората, но могат да дават 100% от себе си, само ако са достатъчно отпочинали. Поради тази причина трябва да спят не по-малко от седем часа. В противен случай губят шанса да презаредят “батериите” и да бъдат упора за всички, както се очаква от тях.

За Везните добрата атмосфера и енергия са много важни, поради тази причина, преди да пристъпят към лягане те трябва да се уверят, че всичко е наред.

Като знак, управляван от Венера, дълбоко ценят естетиката и красотата, ето защо спалнята им трябва да е балансирана, красива, уютна и релаксираща. Само в такава обстановка ще могат да се отпуснат в прегръдката на съня и да се подготвят за следващия изпълнен с емоции ден.
Именно такива са повечето спални комплекти, създадени от МакHоме (като “Аляска”и “Баланс”), красиви, балансирани и комфортни, все неща, които биха донесли спокойствие на будните Везни.

Те биха могли допълнително да насърчат спокойствието, релаксацията и мира, ако към декора на спалнята прибавят бледо синьо, бледо зелено или бледо розово.

Когато всичко в дома, отношенията, мислите и приоритетите им е подредено, могат да се оттеглят и отдадат на заслужена почивка.
С книга в ръка, под аромата на успокояващи етерични масла и в близост до розов кристал, ще успеят да се отпуснат и насладят на нужния им покой.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply