Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Хората родени под знака на Везни, подобно на везните, които символизира знака се стремят да постигнат баланс, хармония, мир и справедливост.
Представителите на тази зодия са екстровертни и приятелски настроени, дарени с огромни запаси от чар, интелигентност, откровеност и непринуденост. Обикновено са отдадени на работата и често са лидери в своята сфера. Първенци са в мироопазващите професии, защото имат рядката способност да възприемат и анализират всички гледни точки.

Везните дават изключително много от себе си за хората около тях. Те са добри слушатели, солидни приятели, надеждни колеги и любвеобилни и грижовни членове на семейството.
Раздават се за хората, но могат да дават 100% от себе си, само ако са достатъчно отпочинали. Поради тази причина трябва да спят не по-малко от седем часа. В противен случай губят шанса да презаредят “батериите” и да бъдат упора за всички, както се очаква от тях.

За Везните добрата атмосфера и енергия са много важни, поради тази причина, преди да пристъпят към лягане те трябва да се уверят, че всичко е наред.

Като знак, управляван от Венера, дълбоко ценят естетиката и красотата, ето защо спалнята им трябва да е балансирана, красива, уютна и релаксираща. Само в такава обстановка ще могат да се отпуснат в прегръдката на съня и да се подготвят за следващия изпълнен с емоции ден.
Именно такива са повечето спални комплекти, създадени от МакHоме (като “Аляска”и “Баланс”), красиви, балансирани и комфортни, все неща, които биха донесли спокойствие на будните Везни.

Те биха могли допълнително да насърчат спокойствието, релаксацията и мира, ако към декора на спалнята прибавят бледо синьо, бледо зелено или бледо розово.

Когато всичко в дома, отношенията, мислите и приоритетите им е подредено, могат да се оттеглят и отдадат на заслужена почивка.
С книга в ръка, под аромата на успокояващи етерични масла и в близост до розов кристал, ще успеят да се отпуснат и насладят на нужния им покой.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина