Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Девите са скромни, практични, естествени, мили и симпатични, винаги готови да помогнат при нужда. Те са прями с остър интелект и широко сърце, което им помага да спечелят хората. Имат будно въображение и поради това често се изявяват в сферата на изкуствата. Упорити и трудолюбиви са, не се страхуват да вложат цялото си сърце и душа в даден проект, колкото и да е труден той.

Представителите на този зодиакален знак обичат да са заети и да изследват нови начини за усъвършенстване.
Поради това прекарват много време в мислене и анализиране, което се отразява и на техния сън.
Не са рядко случаите, в които си лягат след 2 ч през нощта или прекарват безсънни нощи, отдадени на работа и/или мисли и бъдещи планове.

Имат неспокоен сън и е много вероятно често да се въртят през нощта. Причината за това е, че преди да заспят, са склонни да преосмислят и преминават през всички аспекти от деня.
Ето защо, преди да си легнат трябва да отделят малко време, за да прекъснат връзката и да се отпуснат. Но това няма как да стане, ако не са подредили приоритетите си за следващия ден, до най-дребния детайл.

Девите спят около шест часа, тъй като възприемат съня, като бариера за извършване на множество неща.
Идеалният, според тях вечерен ритуал е подготовка на утрешните задачи и четене или гледане на мотивационни материали. Но сънят им би бил доста по-добър, ако преди него се отдадат на медитация. Медитацията ще помогне на будния им ум да се отпусне и те да се потопят в спокойната прегръдката на съня.

Както задачите, така и домът на Девите е щателно обмислен и подреден. Спалнята не прави изключение. Когато я обзавеждат трябва да са убедени, че ще покрива всичките им изисквания за цвят, комфорт, функционалност и визия. В противен случай не биха се чувствали добре, а това допълнително би влошило съня им.
Само спални от типа на “Сарагоса натура”, “Кая” и “Монарх” (които освен, че са красиви, комфортни, в основния за тях кафяв цвят, са и с допълнително място за багаж и LED осветление), биха задоволили вкуса на Девите, биха им осигурили комфорт и дали спокойствие, че са направили правилния избор.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply