Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Какво си представяме, когато чуем луксозна спалня? Най-често си представяме удобство, облечено в разкош, изящество, блясък и пищност. В повечето случаи луксът е нещо скъпо, дефицитно и трудно достижимо… Досега, защото за ценителите на лукса в МакHоме създадохме спален комплект „Лукс пюр”, който ще превърне всяка спалня в оазис на лукс и комфорт.

А сега нека ви разкажем малко повече за отделните елементи на Спален комплект „Лукс пюр”.

Мебелите са произведени от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм.
Декорът е в черен мат и акцентно присъствие на релефна бяла еко кожа – тип „крокодилска шарка“ с покритие гланц.
Всички части са обкантени от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм, отново в цвят черен мат.

ЛЕГЛО

Леглото е тапицирано и е с елегантна табла, състояща се от основна плюс вградена тапицирана декоративна табла. Таблата е рамкирана с интериорен профил в цвят сребро, с подчертан завършващ сребърен ажур, с акцентирано присъствие на релефна еко кожа – тип „крокодилска шарка“ в бял цвят с покритие гланц.
Базата за матрак е изработена с напречна вътрешна бленда, която гарантира прав диагонал на леглото.
Леглото е подходящо за монтаж на еднолицев или двойно лицев матрак, в зависимост от предпочитанията. За двойно лицев матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която осигурява обдишване на матрака и удължава неговият живот.
При ползване на подматрачна рамка ви препоръчаме да монтирате газовия механизъм, който е включен в комплекта. Така ще можете да използвате свободното пространство под леглото, като допълнително място за съхранение.
Леглото е изработено за матрак с размер 160/200 см.

ГАРДЕРОБ

Гардеробът е с две врати, плъзгаща система за вътрешно водене и вертикално разположени вградени алуминиеви „П“- образни кант дръжки, спомагащи ефективното плъзгане на системата и гарантиращи устойчивостта и здравината на вратите. Дръжките са с допълнително излят външен улей, който прави захващането изключително лесно и удобно.
Едната врата е декорирана с вградено огледало, което не само елиминира нуждата от поставяне на голямо огледало в спалнята, но и създава усещане за простор.
Другата врата е тапицирана с акцентната кожа, повтаряща декора на спалнята.
За монтажа са използвани сглобки за скрит монтаж, за да не се нарушава визуалната му привлекателност.
Здравината на вътрешността му е обезпечена от металните рафтоносачи и метален лост за дрехи.
Конструкцията на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, които осигуряват изрядна нивелация и спомагат за правилната му експлоатация.

НОЩНО ШКАФЧЕ

Двете нощни шкафчета са свободно стоящи, което позволява индивидуално им позициониране.
Всяко от тях е с по едно дълбоко практично чекмедже, отварящо се с дръжка от полиран кристал под формата на сфера. Плотът и челото са изработени от високо пресован ламинат с покритие от полиран никел с огледален ефект, внасящ допълнителен блясък.
Чекмеджетата са монтирани с метални ролкови водачи, гарантиращи тяхната здравина и леко приплъзване.

СКРИН

Скринът–тоалетка е с три практични чекмеджета. Челото на едното следва декорацията на нощните шкафчета, а другите две са тапицирани с акцентната еко кожа. Всяко чекмедже е с по две дръжки от полиран кристал под формата на сфера, което не само улеснява изтеглянето, но допринася за красотата на скрина.
Монтажът и тук е със сглобки за скрит монтаж и метални ролкови водачи.
За по-голям разкош и удобство към скрина е добавено и рамкирано огледало, вградено в интериорен профил с цвят сребро, с подчертан завършващ сребърен ажур.
Огледалото е ориентирано за стенен монтаж.

Ако искате да поканите лукса в дома си, можете да го направите още сега, защо той е на един клик разстояние от вашата спалня.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply