Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Когато обзавеждаме спалня обикновено ъглите остават празни, тъй като стандартните мебели не прилягат идеално и остава мъртво пространство зад тях.
Проблемът с липсата на пространство в съвременните домове е доста голям и всеки правилно усвоен ъгъл е добре дошъл. Именно тук идва на помощ ъгловият гардероб, който решава този проблем без усилие.

Ъгловият гардероб е идеално решение за съхранение, защото приляга идеално на всеки ъгъл и независимо от размера на помещението, за него винаги се намира място.
Присъствието му ни позволява да увеличим максимално пространството в стаята и мястото за съхранение, като използваме ъглите, които иначе биха стояли празни или биха били заети от мебели, които смаляват пространството.

Ъгловият гардероб заема доста по-малко място от стандартен гардероб, но побира повече вещи. Добрите ъглови гардероби са с отделение за дрехи с лост и отделение с рафтове. Капацитетът, който може да побере, се доближава до този на стандартен трикрилен гардероб, за разлика от размера, който е доста по-малък.

Когато избираме ъглов гардероб е добре той да е част от модулна конструкция, това ще ни даде свободата да променяме местоположението му, когато решим.

Огледалата върху гардероба също са желателни, защото те създават илюзия за повече пространство.
Така не само ще си осигурим добре организирано пространство за нашите вещи и ще увеличим пространството реално, но ще го увеличим и оптически.

Именно такъв е и ъгловият гардероб от спален комплект „Артена”, който е част от цялостно решение за спалнята.
Освен с ъглов гардероб, „Артена” е и с гардеробна конструкция около и над леглото, която допълнително спестява място от площта на спалнята и осигурява място за съхранение.

Креативността и интелигентно планиране на пространството могат да ни помогнат да превърнем нашата спалня в прекрасно и ефективно място за почивка и съхранение.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина