Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Класическата комбинация на черно и бяло е толкова универсална и благодатна, че с нея никога няма да сбъркате. Освен, че не излиза от мода, тя дава свобода за надграждане с множество цветове. Бялото създава илюзия за пространство, а черното създава дълбочина, ето защо и двата цвята намират приложение при стилизиране на помещението.
Именно с тази цветова комбинация е и нашият спален комплект “Лорена”, за който ще ви разкажем в днешната статия.

Спален комплект „Лорена“ е произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм, с декор снежнобял гланц, обкантено от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм. Присъства и черна релефна еко кожа с гравирана змийска шарка. Детайлите с тапицерия от кожа са обкантени от алуминиев профил.
За повече блясък и лукс в дизайна е добавен и ажурен интериорен профил.

ЛЕГЛО

Леглото е с елегантна табла, състояща се от основна, плюс вградена декоративна табла, тапицирана с релефна еко кожа, с гравирана змийска шарка, рамкирана с интериорен профил, с подчертан завършващ ажур.
Леглото има вградено в таблата LED осветление, с опция за контрол силата на светлината, командвано с дистанционно управление.
Базата за матрак е без външен ръб и също е тапицирана. За по-голямо удобство е изработена така, че позволява тапицерията да бъде свалена, без да се нарушава целостта на леглото.
Правият диагонал на леглото се дължи на заработен по дължината вътрешен мост. Всички сглобки са метални, за скрит монтаж, това дава допълнителна здравина, без да нарушава дизайна.
Леглото е подходящо за монтаж, както на еднолицев, така и на двойно лицев матрак с размер 160/200 см. Препоръчително за двойно лицевия матрак е да се монтира подматрачна ламелна рамка, която да осигури обдишване на матрака.
За ползване на подматрачното пространство към цената на комплекта е включен и газов амортисьор за повдигане на матрака.

ГАРДЕРОБ

Гардеробът е с две крила, с вградени огледала на двете врати, луксозни интериорни профили и LED осветление, вградено в предния панел.
Той е с плъзгаща система за вътрешно водене, с вертикално разположени вградени алуминиеви „П“- образни кант дръжки. Те са с допълнително излят външен улей, осигуряващ лесното и удобно захващане, ефективното плъзгане на системата и устойчивостта и здравината на вратите. Както при леглото, така и тук са използвани сглобки за скрит монтаж.
Вътрешната част е с метални рафтоносачи за по-голяма стабилност на рафтовете, лостът за дрехи също е метален. Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, които осигуряват изрядната му нивелация и правилната му експлоатация.

НОЩНО ШКАФЧЕ

Нощните шкафчета са две с по две практични чекмеджета. Едното е декорирано с огледален МДФ, с покритие против надраскване, а другото е тапицирано с черната еко кожа, с гравирана змийска шарка и е обкантено с алуминиев профил. Дръжките им са от полиран кристал с формата на сфера.
Приплъзването се извършва посредством метални ролкови водачи, които спомагат за лекото водене.

СКРИН – ТОАЛЕТКА

Скринът е с три практични чекмеджета, следващи декора и монтажа на нощните шкафчета. Частта с тоалетката е с едно чекмедже, с декор снежнобял гланц.
В комплекта е включено и огледало, което е вградено в интериорен профил, с подчертан завършващ ажур. Огледалото е предназначено за стенен монтаж.

Всеки клиент на МакHоме, който закупи Спален комплект „Лорена“ ще получи подарък табуретка с височина, дължина и ширина 45 см. Табуретката е изцяло тапицирана с черна релефна еко кожа с гравирана змийска шарка.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply