Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Лъвовете са кралете на небесната джунгла, изключително гордата им и уверена осанка, вдъхва респект и възхищение, точно като Лъва, който олицетворява техния знак.
Те са обаятелни, лъчезарни, позитивни и забавени, винаги е приятно да сте в тяхната компания. Но освен с ведър характер се славят и с амбиция, решителност, а преди всичко със забележителна смелост.
Лъвовете умеят да се наслаждават на удоволствията в живота, част от които е и сънят.

Те имат силно изразени навици за сън, обичат да спят и при тях сънят идва естествено.
Спят най-вече по гръб и имат сънища, които са отражение на техните мисли.
Не понасят стреса в леглото и най-добрите им моменти за сън са, когато имат любим човек до себе си, в който да се гушкат, независимо дали той е романтичен партньор или друг близък.
Жадуват за любов и компания, дори докато спят и когато получат това, от което се нуждаят, ще се насладят на спокоен и дълбок сън в продължение на часове. Когато са сами сънят им може да бъде нарушен. Това най-често се случва по време на пътувания и то при семейните, който са свикнали да спят в нечия прегръдка.

Може да се каже, че Лъвовете имат сезонен сън, тъй като есента и зимата се нуждаят от повече сън, сякаш събирайки енергия за топлите месеци, когато спят доста по-малко.

Живите и игриви по природа Лъвове се обграждат с блясък, смели, драматични цветове и богати текстури. Това се отразява и в интериора на тяхната спалня. За да се чувстват добре тя трябва да бъде украсена с ярки цветове, като оранжево, червено, ярко жълто, пурпурно и лилаво – подчертани с бляскави елементи, златисти акценти и задължително с голямо огледало, което да отразява цялата прелест около тях. В Макхоум имаме спални комплекти, който биха покрили взискателните нужди на всеки Лъв и биха внесли онзи бляскав покои, от който те се нуждаят, част от тях са “Мелиса”, “Мелиса голд”, “Носталгия” и др.

Лъвовете биха имали по-качествен сън, ако преди лягане прекарат време с хората, които обичат, независимо дали на живо или онлайн.
Би помогнал и масаж с ароматно масажно масло, който ще упокои тялото и умът им и ще им помогне да се потопят в блажен покой.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

 

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина