Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Няма точна формула за проектиране на перфектна спалня, тъй като това е строго индивидуално и се определя от предпочитанията и бюджета на всеки човек. Но има елементи, чието присъствие и правилно комбиниране биха направили всяка спалня перфектна.

Леглото, разбира се е най-важният елемент, тъй като без него не може нито една спалня.
Както вече казахме изборът му е индивидуален, но е добре то да бъде с табла. Таблата не само обогатява интериора и дава завършен вид на леглото, но и създава допълнителен комфорт. Позволява ни да се облегнем, отпуснем и насладим на почивката.

Бельото е неизменна част от леглото. Колкото повече възглавници, текстури и наслоявания има, толкова по-голям уют ще ни създава.

Нощните шкафчета са толкова важни, колкото и леглото, защото ни дават бърз достъп до всички дребни вещи, от които се нуждаем. Перфектното нощно шкафче трябва да има добре оформена повърхност, достатъчно място за съхранение и правилна височина, която е съпоставима с височината на леглото.

Като говорим за съхранение на дребни вещи, идва ред на скрина, защото той е най-доброто решение за осигуряване на допълнително място за съхранение. Скринът не заема много място, но събира доста предмети, което ни помага да се преборим с бъркотията в спалнята.

Големият брат на скрина, а именно гардеробът, също е почетен член на спалнята. Освен че ни дава възможност за съхранение на дрехи и обемисти вещи, може и да е основа на голямо огледало, което е задължителен елемент от перфектната спалня. Именно такива са и гардеробите на нашите спални комплекти “Аркадия”, „Орфей”, “Софт”, „Силвър империал“ и др.

Килимът придава топлина и приветливост на спалнята.
Когато купуваме килим е задължително той да е с цвят и текстура, обединяващи останалите елементи от спалнята.

Уединението в спалнята ни осигуряват завесите. Те трябва да имат фина и ефирна текстура, но същевременно да могат да блокират слънчевата светлина.

Правилното осветление е изключително важно за всяка спалнята. За да създаде уют на нашето пространство тя трябва да е многопластова и да идва от повече от един светлинен източник.

Растенията имат способността да пречистват въздуха и да правят хората щастливи! Така че присъствието им в идеалната спалня е задължително.

Идеалната спалня трябва да съдържа акценти и елементи, които са от значение за нас. Това е начин да добавим индивидуалност и усещане за познат комфорт.

Обединявайки всички посочени елементи и вкарвайки личният ни стил е сигурно, че ще се наслаждаваме на перфектна спалня.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

 

Leave a Reply