Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Ракът е с високи нива на емоционална интелигентност и спокоен, устойчив темперамент. Хората от този знак са интуитивни, лоялни и състрадателни. Те са нежни и грижовни, най-вече към семейството и приятелите. Склонни са да правят много компромиси, за да запазя добрите взаимоотношения с важните за тях хора.
Имат способността да поглъщат енергията на всичко, което се е случило през деня, независимо дали е добро или лошо.
Прекомерното им мислене е нещото, което често нарушава спокойствието на ума и съня им.
Когато се чувстват напрегнати или превъзбудени, сънят идва трудно, тъй като обичат да пренасят мислите си в леглото и да се стресират от съществуващи и несъществуващи проблеми.

Хората родени под знака на Рака имат трудности със спането на нови места, особено по време на пътуване. За да заспят на ново място интериорът трябва да се доближава до тяхната визия за здравословна спална среда.
Ако мебелите около тях не са в синхрон, има голяма вероятност да не могат да заспят дълго време.
Те ценят комфорта и превръщат спалните си в дестинация за релакс.
За тях тя е изключително важна, няма място, което да обичат повече от топлото си, уютно легло.
Тяхната чувствителна и носталгична натура се отразява и в обзавеждането на спалнята им. Големи огледала, скринове и гардероби, масивни легла с табли, като на спални комплекти “Кая“, ‘Кая Антик” и “Сарагоса” са мебели, които биха им донесли нужния комфорт.

Както за всяка зодия така и за Рака има неща, които могат да му помогнат за по-добър сън.
Най-важното, което трябва да направят представителите на тази зодия е да се оттеглят от света, не само физически, но и емоционално.
Да минат през банята, да се потопят във ваната или да вземат дълъг душ, за да измият напрежението от деня. А след това да се насладят на чаша горещ билков чай (без кофеин), тъй като силата на билките несъмнено ще им осигури онзи спокоен сън, за който всички мечтаем в края на деня.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply