Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Според Ваши познати, домът Ви е красив и повечето от тях се чувстват добре в него, но не и Вие. Ако този момент е дошъл, то задължително трябва да промените нещо. Има няколко признака, на които трябва да обърнете внимание, когато спрете да се чувствате добре в настоящия интериор.

Закупените отдавна мебели с по-стар декор може да не са на място, ако средата, в която се намират е модернизирана.
Не съвсем правилния стил, неподходящ цвят или очертания, които се открояват от общата схема, са причини, които могат да нарушават хармонията в декора.
Има стилове, при които това е възможно, като бохемския, който позволява смесване, но то е допълнено с напластяване на много декоративни цветни елементи, които обединяват отделните предмети.

Освен декоративната функция на предметите важен е и практичният им компонент. Ако някоя от старите мебели престане да отговаря на предназначението си, това означава, че трябва да се разделите с нея и да я замените с по-функционална или просто да освободите допълнително пространство, което винаги е от полза.

Това, което е било модерно доскоро днес може да е само утежняващ елемент, който нарушава пропорциите на стаята. Твърде голяма стенна секция, прекалено обемист диван, огромна маса, която блокира движението и др. са мебели, които биха могли да създадат визуална бъркотия.

След време мебелите и елементите на декора губят своята актуалност. Разбира се, има и такива, които един ден могат да се превърнат в „ново старо“, но дали това ще се случи не се знае, така че не трябва да пазим всичко, само защото би могло един ден отново да бъде актуално.

Има домове, в които подмяната само на една мебел би могла да накара обитателите да се почувстват спокойни, щастливи и в крак с времето.
А Вие смятате ли, че домът ви се нуждае от нова мебел? Не отлагайте! Може да се окаже, че точно тя е липсващият елемент за Вашето спокойствие.
Ако тази мебел е за спалня, ние можем да ви помогнем с нашите спални комплекти в различни стилове и цветове, които биха се вписали във всеки дизайн. Като например, спални комплекти “Носталгия”, “Сахара”, “Мавриций 2” и мн. др.
Погрижили сме и се и за вашия хол, с дивани „Моцарт“, “Ванина” и др., маси “Домино”, “Соломон” и др., както и столове “Лондон”, които могат да намерят място във всеки модерен дом.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина