Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Какво е радостта? Радостта е онова чувство, което ни кара да усещаме вътрешно задоволство, настроението ни се приповдига, обгръща ни вълнение и сякаш в този момент светът става по-хубав. Това чувство може да е породено от благоприятно събитие, красив момент, материална придобивка и поради много други причини.
Представете си всеки път влизайки в спалнята да имате радост. Да, възможно е, защото в Макхом имаме спален комплект “Джой“, който може да донесе радост във всяка спалня. Той е комбинация от елегантни, изчистени форми, приглушени цветове и кожа, чиито допир е като нежна милувка.

Нека ви разкажем малко повече за спален комплект “Джой“.

Спален комплект „Джой“ е произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм със снежнобял основен декор и съпътстващ декор светъл дъб сонома + сив сатен. Всички части на комплекта са обкантени от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм.

ЛЕГЛО

Леглото е с голяма елегантна табла, тапицирана с висок клас износоустойчива капитонирана сива еко кожа. Основата му е без ръбове и също е изцяло тапицирана. Всички тапицерии могат да се свалят, без да се налага леглото да се разглобява.
Благодарение на вертикалния вътрешен мост, с който се монтира, леглото е изключително здраво и устойчиво.
То е подходящо за монтаж на еднолицев и двойно лицев матрак. При избор на двойно лицев ще е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която да осигури обдишване на матрака и да удължи неговият живот. За практичното използване на свободното пространство под леглото към комплекта е включен и газов механизъм.
Размерите на леглото са: ширина 174 см, дължина 211 см.
Леглото е изработено за матрак с размер 160/200 см.

ГАРДЕРОБ

Гардеробът е с две крила и плъзгаща система за вътрешно водене. Вратите са декорирани с по три пана в декори бяло, дъб сонома и сив сатен. Те са с вертикално разположени вградени алуминиеви „П“- образни кант дръжки с допълнително излят външен улей. Това улеснява захващането, спомага ефективното плъзгане на системата и гарантира устойчивост и здравина на вратите.
За монтажа се използват сглобки за скрит монтаж, което позволява да се запази визията на гардероба.
Вътрешността му е с метални рафтоносачи, които гарантират стабилността на рафтовете, лостът за дрехи също е метален, той е под формата на елипса с покритие от никел.
Цялата гардеробна конструкция е монтирана върху метални реглажни „пети“, които осигуряват изрядната му нивелация и спомагат за правилната му експлоатация.
Размерите на гардероба са: ширина 180 см, дълбочина 60 см, височина 200 см.

НОЩНО ШКАФЧЕ

Двете нощни шкафчета са с по две практични чекмеджета, декорирани отново с бяло, дъб сонома и сив сатен. Дизайнът е обогатен с дръжки от полиран перфориран никел с покритие антик. Монтирани са върху метални ролкови водачи, за по-голяма стабилност и по-лесно приплъзване.
Размерите на нощните шкафчета са: ширина 40 см, дълбочина 35 см, височина 38 см.

СКРИН – ТОАЛЕТКА

Скринът тоалетка е с четири практични чекмеджета, изцяло следващи дизайна на нощните шкафчета.
Към скрина е включено пано с огледало, ориентирано за стенен монтаж.
Размерите на скрина са: ширина 70 см, дълбочина 45 см, височина 73 см.
Размерите на огледалото са: ширина 70 см, височина 50 см.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

 

Leave a Reply