Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Златният цвят символизира слънцето, това е цветът на мъдростта, разбирането и просветлението. Вдъхновява за себепознание, увеличава състраданието, любовта и щедростта. Златистите тонове предизвикват възхищение, радост и ни карат да се отпуснем.
Освен всички положителни емоции, които златното пробужда то добавя блясък, стил и елегантност, където и да присъства.
Ето защо и ние решихме да включим златисти акценти при изработката на спален комплект “Лаура Голд”, който се отличава с особен блясък и присъствие.

Нека ви разкажем малко повече за спален комплект “Лаура Голд”.

Той е произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм с декор светло дърво фрезе и акцентно присъствие на релефна еко кожа тип „питон“ в бял цвят със златисто покритие.

ЛЕГЛО

Леглото е с две таблени бленди едната е основна, а другата съпътстваща. Елегантната съпътстващата табла е тапицирана с високо износоустойчива еко кожа, щампована с шарка „питон“ в бял цвят със златисто покритие и декоративни акценти от бял прозрачен кристал. И двете табли имат вградени красиви нощни лампи, декорирани с бял прозрачен кристал и LED осветление, управлявано с допир контрол.
Леглото е с вътрешен вертикален мост за допълнителна устойчивост и здравина.
То е подходящо за монтаж на еднолицев и двойно лицев матрак. За двойно лицевият е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която да осигури обдишване на матрака и да удължи неговият живот.
В комплекта сме включили газов механизъм, който да осигури използването на свободното пространство под леглото.
Размерите на леглото са: ширина – заедно с таблата 265 см, дължина – 210 см, височина на леглото 35 см.
Леглото е изработено за матрак с размер 160/200 см.

ГАРДЕРОБ

Гардеробът е с две крила и плъзгаща система за вътрешно водене с вертикално разположени вградени алуминиеви „П“- образни кант дръжки. Дръжките са с допълнително излят външен улей за лесно и удобно захващане, това спомага ефективното плъзгане на системата и гарантира устойчивост и здравина на вратите.
Едното му крило е изцяло декорирано с огледало, а другото е тапицирано със същата кожа, с която е тапицирана и съпътстващата табла на леглото.
Гардеробът е монтиран със сглобки за скрит монтаж, за да не се наруши неговият дизайн.
Вътрешността му е с метални рафтоносачи за по-голяма стабилност на рафтовете, лостът за дрехи също е метален. Цялата конструкция на гардероба е върху метални реглажни „пети“, които осигуряват изрядната му нивелация и правилното му използване.
За по-ефективна експлоатация гардеробът е изработен с горен панел с вградено LED осветление.
Размерите на гардероба са: ширина 180 см, дълбочина 60 см, височина 200 см.

НОЩНО ШКАФЧЕ

Нощните шкафчета са с по една удобна ниша и едно практично чекмедже, декорирано с дръжка от преплетен метал. Монтирани са с метални ролкови водачи, за по-голяма здравина и лесно приплъзване.
Размерите на нощните шкафчета са: ширина 50 см, дълбочина 40 см, височина 35 см.

СКРИН С ОГЛЕДАЛО

Скринът е с четири практични чекмеджета, декорирани отново с дръжки от преплетен метал и монтирани с метални ролкови водачи.
Огледалото е ориентирано за стенен монтаж.
Размерите на скрина са: ширина 70 см, дълбочина 45 см, височина 75 см.
Размерите на огледалото са: ширина 70 см, височина 50 см.

Блясъкът никога не е излишен! Ако искате да внесете малко класа, стил, нежност и блясък във вашата спалня то спален комплект “Лаура Голд” е точно за вас.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина