Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Хората родените под знака на Телец са упорити, честни и надеждни, отдадени на семейството, работата и приятелите. Контактни, весели и забавни са, но много трудно допускат хора до семейството и най-близкия си приятелски кръг. Решителни и изпълнителни са, когато им бъде поставена задача се фокусират и с педантична прецизност я изпълняват. Те са и добри слушатели и съветници, винаги пречупват събитията през няколко призми, за да намерят най-доброто решение. Телците най-много ценят почтеността в хората, тъй като са всеотдайни и добросъвестни. Склонни са да понасят много, но ако някой човек премине прага им на търпение няма просто да му се обидят, а ще го заличат от живота си и ще забравят, че съществува.

Родените под този знак са подвластни на Венера, което обяснява преклонението им пред красотата, комфорта, релакса и любовта.
За тях почивката (най-вече сънят) е от огромно значение, ако имат възможност биха спали повече от 24 часа. Но не защото са мързеливи, а защото се отдават максимално на всичко, което правят и се изтощават. За пълен “рестарт” им е нужен от 8 до 10 часа сън. Ако не са се наспали, по-добре не ги закачайте, защото може да се сблъскате с черта от характера им, която рядко се проявява в ежедневието.

Въпреки любовта им към съня те трудно биха заспали, ако не са в мир със заобикалящата ги среда.
Ето защо Телците изграждат оазис на релакс, спокойствие и комфорт в своята спалня, за тях това е най-важното помещение в дома.
Центърът на съкровеното им място разбира се е леглото, което е на особена почит.
То задължително трябва да е голямо, красиво и максимално удобно, като например спални комплекти “Монарх”, “Сарагоса” и “Кая”. Само такъв тип легло би им донесло онзи комфорт и визуална наслада, от които се нуждаят.
Тъй като Телците са родени, когато всичко разцъфва имат вродена връзка с природата. Един дифузер със земни аромати, дървени и каменни декорации и меки естествени тъкани биха подсилили връзката им с природата и уюта в спалнята.

Както при всички зодии, така и при тях има вечерни ритуали, които биха ги отпуснали физически, психически и емоционално.
За семейните Телци това може да е близостта с партньора, децата или домашните любимци. Любовта и привързаността, която изпитват към семейството и близкия контакт с най-скъпите им хора, биха заличили и най-напрегнатия ден.
Несемейните Телци биха могли да се насладят на хубава книга, която да ги откъсне от реалността, докато не се отпуснат в прегръдката на блажен сън.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply