Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Всяко име има собствено значение и енергия, която носи. Затова, когато се ражда нещо ново името се избира много внимателно. Например името Артена значи мощен и чист, а хората носещи това име са смели, уверени, независими и любознателни. Наскоро ние пуснахме нашия нов спален комплект, които също носи името Артена. Кръстихме го така, защото е с изчистени линии и мощно присъствие, но и защото би донесъл наслада дори на най-взискателните, смели и независими хора.

А сега нека разгледаме малко по-детайлно спален комплект “Артена“.
Той е произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм с декор Капри и МДФ 18 мм с декор Антрацит гланц. Всеки един декор е кантиран в собствения си цвят с ръчно фасетиран по ръбовете кант 1 мм.
Комплектът е със свободно стоящи модули, които се конфигурират по желание на клиента.

ЛЕГЛО

Леглото е с голяма тапицирана табла от високоизносоустойчива дамаска, декорирана с елегантен двуиглен шев във форма квадрат. Базата за матрак е с тапицирани външни царги, които са без външен ръб. Те могат да се откачат лесно с цел поддръжка и претапициране. Към леглото е включено и дъно, което е фалцвано в царгите. Свободното пространство под леглото може да се използва, като допълнително място за съхранение. За практично му използване към цената е включен и газов механизъм.
Всички използвани сглобки са метални със скрит монтаж.
Леглото е подходящо както за еднолицев, така и за двулицев матрак. За двулицевия матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която осигурява обдишване на матрака и удължава неговия живот.
Леглото е за матрак с размер 160/200 см.

НАДЛЕГЛОВА НАДСТРОЙКА

Надстройката се състои от два двойни шкафа с рафтове. Пантите на шкафовете са с плавно затваряне, а рафтовете са с метални рафтоносачи, за по-голяма стабилност. И тук са използвани сглобки за скрит монтаж.
Под надстройката е вградено LED осветление, което се контролира с дистанционно управление.
Шкафовете са ориентирани за стенен монтаж.

ГАРДЕРОБИ

Спалният комплект включва два единични гардероба,
един ъглов гардероб, чиято врата е декорирана с голямо огледало, а разпределението му е с лост и рафтове, плюс един трикрилен гардероб с три чекмеджета, рафтове и лост.
Всички врати на гардеробите се отварят посредством панти за плавно затваряне.
Рафтовете са върху метални рафтоносачи, а сглобките отново са със скрит монтаж.
Дръжките на гардеробите са в черен мат.

Ако искате във вашата спалня нещо различно, интересно и в същото време изчистено и балансирано то спален комплект “Артена” е точно за вас.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина