Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Сарагоса е място известно като “Родината на шоколада” в Европа. През 16-ти век, испанският конкистадор Ернан Кортес заминава да завладее Мексико, придружен от Йеронимо де Агилар, монах от манастира Пиедра. След като разбира, че ацтеките наричат шоколада „храна на боговете“, той дава чувал с какаови зърна на Агилар, който ги изпраща на абата, заедно с рецептата за приготвяне на шоколад за пиене. Така манастирът Пиедра, който се намира в Сарагоса става първото място в Европа, където се приготвя и консумира шоколад. Сарагоса е и името на един от нашите спалните комплекти, той също като различните видове шоколад е обагрен в различни кафяви нюанси.

А сега нека ви разкажем малко повече за спален комплект “Сарагоса”.

Комплектът е произведен от висококачествено ламинирано 18 мм ПДЧ с основен декор Дъб алатри и съпътстващ декор Земя.
Всичките му части са обкантени от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм в декор Земя.

ЛЕГЛО

Леглото има основна табла с вградено в нея LED осветление, командвано от дистанционно управление. Тя е с допълнителна елегантна тапицирана табла от две части, които са облечени с високоустойчива еко кожа. Отделните части са с иновативна гъвкава структура и вградени механизми за регулиране на облегалките. С тях можете да променяте височина и наклона, докато не си осигурите максимален комфорт.
Базата за матрак е с вътрешна напречна бленда, която спомага диагонала на матрака да се запази прав, като същевременно осигурява допълнителна здравина. Всички сглобки на леглото са с скрит монтаж, за да не се наруши външният вид на изделието.
Леглото е подходящо за монтаж на еднолицев или двойно лицев матрак. За двойно лицевия матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която да осигури обдишване на матрака и да удължи неговият живот. При използване на подматрачна рамка ви препоръчаме тя да бъде монтирана с газов механизъм (който е включен в комплекта), за да оползотворите свободното пространство под леглото.
Размерите на леглото са: ширина – заедно с таблата 250 см, дължина – заедно с таблата 238 см, височина на таблата 72 см.
Леглото е изработено за матрак с размер 160/200 см.

ГАРДЕРОБ

Гардеробът е с две таблени врати в съчетание на двата декора и плъзгаща система за вътрешно водене с вертикално разположени вградени алуминиеви „П“- образни кант дръжки. Дръжките са с допълнително излят външен улей, който спомага лесното и удобно захващане, ефективното плъзгане на системата и гарантира устойчивостта и здравината на вратите. Всяко от крилата е с вградено огледало в средната част. Освен че дават дълбочина на помещението те изключват и нуждата от допълнително огледало в спалнята.
Горната част на гардероба е с практично вградено LED осветление, което позволява използването му и при липса на светлина в помещението.
И тук, както при леглото са използвани сглобки за скрит монтаж, за да не се наруши визуалната привлекателност на гардероба.
Вътрешната му част е с метални рафтоносачи, за по-голяма стабилност на рафтовете, лостът за дрехи също е метален.
Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, които осигуряват изрядната нивелация и спомагат за правилната му експлоатация.
Размерите му са: ширина 200 см, дълбочина 60 см, височина 200 см.

НОЩНО ШКАФЧЕ

Двете нощни шкафчета са с по едно чекмедже в декор Дъб алатри и дръжки под формата на квадрат с никелово покритие. Монтирани са с метални ролкови водачи, за по-голяма здравина и лекота при движение. Шкафчетата са с висок плътен гръб, предпазващ стената от замърсяване.
Размерите им са: ширина 40 см, дълбочина 45 см, височина 72 см.

СКРИН С ОГЛЕДАЛО

Скринът е с четири практични чекмеджета, две с декор Дъб алатри и две с декор Земя. Дръжките и водачите им са същите, като на нощните шкафчета.
Паното с огледало е с изчистен дизайн и е ориентирано за стенен монтаж.
Размерите на скрина са: ширина 70 см, дълбочина 45 см, височина 73 см.
Размерите на огледалото са: ширина 70 см, височина 50 см.

Сарагоса е комплект, който носи не само физически комфорт и визуална наслада, но и уютна отпускаща, успокояваща атмосфера.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply