Skip to main content
Оставащо време до края на намалението 15 часа 26 мин 21 сек

Хората от този зодиакален знак проявяват много силни личностни черти. Те са добри лидери, харизматични са, решителни, страстни, амбициозни, енергични, непоколебими и перфекционисти във всичко, което правят.
Овните могат да живеят с много малко сън, тъй като водещо е желанието им да свършат, колкото се може повече неща. За тях сънят е загуба на време.
Предвид факта, че по природа са изключително импулсивни и неспокойни, съвсем естествено е да имат трудности със съня. Всички вълнуващи мисли и енергията, която притежават не им позволяват да се отпуснат пълноценно и да му се насладят.

Поради енергичния си характер, те спят средно около 6 – 7 часа. Смята се, че умът им работи на пълни обороти дори когато спят, така че те почти не се наслаждават на здрав сън.

Много е вероятно Овните да останат будни до късно през нощта, докато не изпълнят всичките си задачи.
Но липсата на достатъчно дълъг и качествен сън, може да им повлияе негативно, тъй като има вероятност да намали трудоспособността им на следващия ден.

Овните са пълни със страст и интензивен вътрешен стремеж, това трябва да личи и във визията на тяхната спалня. За да се чувстват на място, тя трябва да е отражение на темперамента им. Да е наситено червена, страстна, смела, леко ексцентрична, привличаща вниманието, точно като спалните ни комплекти “Пабло” и “Теодора”.
Пламъкът, който гори в душите им задължително трябва да присъства и в спалнята, иначе те никога не биха намерили нужния им покой.
Но само подходящ интериор не е достатъчен, за да имат по-добър сън е нужно да се отърсят от деня.

Овните приемат спорта, като нещо релаксиращо и именно той би им помогнал да заспят по-лесно и да се насладят на по-качествен сън.
За да се “успокоят” от деня и да пренасочат енергията в правилна посока могат да потичат, да покарат колело или да направят една бърза тренировка. Това ще им помогне да изгорят малко енергия, което винаги е от полза за съня.

Представителите на този знак винаги са готови да започнат нещо ново, но не могат да останат в активен режим 24/7.
За това, освен за всичко друго, за което намират време, трябва да намерят време и да подобрят качеството на своя сън, тъй като добрият сън е пряко свързан с доброто здраве.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

 

Leave a Reply