Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Хората от този зодиакален знак проявяват много силни личностни черти. Те са добри лидери, харизматични са, решителни, страстни, амбициозни, енергични, непоколебими и перфекционисти във всичко, което правят.
Овните могат да живеят с много малко сън, тъй като водещо е желанието им да свършат, колкото се може повече неща. За тях сънят е загуба на време.
Предвид факта, че по природа са изключително импулсивни и неспокойни, съвсем естествено е да имат трудности със съня. Всички вълнуващи мисли и енергията, която притежават не им позволяват да се отпуснат пълноценно и да му се насладят.

Поради енергичния си характер, те спят средно около 6 – 7 часа. Смята се, че умът им работи на пълни обороти дори когато спят, така че те почти не се наслаждават на здрав сън.

Много е вероятно Овните да останат будни до късно през нощта, докато не изпълнят всичките си задачи.
Но липсата на достатъчно дълъг и качествен сън, може да им повлияе негативно, тъй като има вероятност да намали трудоспособността им на следващия ден.

Овните са пълни със страст и интензивен вътрешен стремеж, това трябва да личи и във визията на тяхната спалня. За да се чувстват на място, тя трябва да е отражение на темперамента им. Да е наситено червена, страстна, смела, леко ексцентрична, привличаща вниманието, точно като спалните ни комплекти “Пабло” и “Теодора”.
Пламъкът, който гори в душите им задължително трябва да присъства и в спалнята, иначе те никога не биха намерили нужния им покой.
Но само подходящ интериор не е достатъчен, за да имат по-добър сън е нужно да се отърсят от деня.

Овните приемат спорта, като нещо релаксиращо и именно той би им помогнал да заспят по-лесно и да се насладят на по-качествен сън.
За да се “успокоят” от деня и да пренасочат енергията в правилна посока могат да потичат, да покарат колело или да направят една бърза тренировка. Това ще им помогне да изгорят малко енергия, което винаги е от полза за съня.

Представителите на този знак винаги са готови да започнат нещо ново, но не могат да останат в активен режим 24/7.
За това, освен за всичко друго, за което намират време, трябва да намерят време и да подобрят качеството на своя сън, тъй като добрият сън е пряко свързан с доброто здраве.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

 

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина