Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Ремонтът на жилището обикновено е доста вълнуващ, но в някои случаи може да бъде и неприятен. Това би станало, ако прибързаме и не сме планирали всичко добре. Всеки проект за обновяване, било то голям или малък, трябва да започне с ясна концепция за него. За да се получи добре трябва да си отговорим на няколко въпроса, а именно: Какво се опитваме да постигнем? От къде трябва да започнем? Как с ремонта да подобрим условията си на живот? Какво ни трябва?

Заедно с кухнята, холът е най-обитаваното пространство във всеки дом, той е центърът на семейните дейности и сърцето на дома. Това пространство трябва да отговаря на вкуса на всеки един член на семейството, за да се чувстват всички еднакво добре.
За това, преди да започнете ремонта направете предварителното планиране, защото това е най-доброто ви оръжие за постигане на идеалната визия за вашия хол.

Хубаво е първо да огледате архитектурната структура на вашия хол и да се запитате дали текущата конфигурация на мебели отговаря на вашите нужди и дали промяна на позицията им не би отворила повече пространството.

Изберете цвят за вашия хол, който да провокира чувствата, които искате да изпитвате в него, можете да погледнете нашата поредица Цветове и емоции в спалнята“. Тъй като в хола ще прекарвате доста време е хубаво, освен основния да вкарате и свежи, акцентни цветове, които да подобрят цялостната атмосфера. Те могат да са под формата на декоративни възглавнички, пердета, картини и др.

Мебелите трябва да са качествени, издръжливи, най-вече тези
за сядане, тъй като ще са подложени на доста интензивна експлоатация.
Диванът е героят на хола, ето защо на него трябва да обърнете най-много внимание. Той трябва да е достатъчно голям, за да побере членовете на вашето семейството, достатъчно удобен, за да осигури комфорт и достатъчно красив, за да се впише във вашия дом.
Именно такива са и нашите дивани „Моцарт“, „Франк”, “Мамбо”, “Ванина” и “Верона”.
Когато избирате мебели трябва да обърнете внимание на няколко неща, които ще ви гарантират дълготрайната им и ефективна употреба. Това са: качество, дизайн, практичност, естетика, почистване, издръжливост и последващи разходи.
Нискокачествените мебели може да ви спестят няколко лева за момента, но последващите за тях разходи и причинения дискомфорт не си заслужават риска.

Естествената светлина играе огромна роля за визията и енергията на всяко пространство. Затова, ако можете да пуснете повече естествена светлина в хола задължително го направете. Дори и да се налага кардинална промяна в конфигурацията на мебелите, пак си заслужава. Защото начина, по който светлината ще ви накара да се чувствате, е като да сравним мрачен и дъждовен есенен ден със слънчев пролетен ден.

Всеки ремонт си заслужава, особено онзи на хола, който би ангажирал и обединил цялото семейство. А крайният резултат ще е място, в което всеки е оставил отпечатък и всички се чувстват еднакво добре.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

 

Leave a Reply