Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Еуфорията е онова състояние на ума, при което човек се чувства изключително, весел, превъзбуден, щастлив и преливащ от адреналин, породен от положителни емоции.
Това чувство може да бъде предизвикано от много неща, от получаване на нещо духовно или материално, през прилив на силна любов и привързаност, до надскачане на собствените си очаквания. Именно чувство на еуфория изпита и екипът на МакHоме, създавайки последният продукт на своето творчество, а именно спален комплект “Еуфория”.
Нека ви разкажем малко повече за новата ни наслада за очите и тялото, спален комплект “Еуфория”.

Комплектът е произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм с декор – бял мат, вградени МДФ ажурни пана с естествен фурнир дъб и покритие от бяла боя.
Всичките части на комплекта са обкантени от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм.

ЛЕГЛО

Леглото е с красива масивна табла с дебелина 36 мм от МДФ, рамкирана с огледално акрилно покритие, защитено от надраскване, което придава ефирност и лекота. Таблата е декорирана и с меки геометрични тапицирани пана от високоизносовоустойчива дамаска.
Базата за матрак е с външни тапицирани царги без външен ръб, това прави допира на тялото с нея изключително приятен. Тя е и с вграден вътрешен мост, гарантиращ правите диагонали на матрака.
Всички сглобки, използвани за монтажа на леглото са метални със скрит монтаж, което осигурява идеалният външен вид на изделието.
Леглото е подходящо за монтаж, както на еднолицев, така и на двойно лицев матрак. За двойно лицевият матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, осигуряваща обдишване на матрака и удължаваща неговият живот. За да може да се използва практично подматрачното пространство в цената е включен газов механизъм.
Размерите на леглото са: ширина 165 см, дължина 210 см, височина на таблата 115 см.
Леглото е изработено за матрак с размер 160/200 см.

ГАРДЕРОБ

Гардеробът е с три крила, които са с плъзгаща система за вътрешно водене. Вертикално разположените им вградени алуминиеви „П“- образни кант дръжки с допълнително излят външен улей, спомагат за лесното и удобно захващане, ефективното плъзгане на системата и гарантират устойчивостта и здравината на вратите. Таблените врати са съчетание на бял мат с елегантни ажурни пана от МДФ, естествен фурнир от дъб и огледални акценти.
Вътрешната част на гардероба е с метални рафтоносачи, за по-голяма стабилност на рафтовете, лостът за дрехи също е метален, той е под формата на елипса с никелово покритие.
Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, с които се осигурява изрядна нивелация на изделието и гарантира правилната му експлоатация.
При гардероба, също както при леглото са използвани сглобки за скрит монтаж.
Размерите му са: ширина 180 см, дълбочина 60 см, височина 200 см.

НОЩНО ШКАФЧЕ

Двете нощни шкафчета са с по две практични чекмеджета с метални ролкови водачи, осигуряващи плавното им приплъзване. Декорирани са с вградени МДФ ажурни пана и дръжки от полиран никел със сърцевина от бяла керамика. Шкафчетата са монтирани върху крака от перфориран в геометрични форми полиран никел.
Размерите им са: ширина 60 см, дълбочина 40 см, височина 47,8 см.

СКРИН + ПАНО С ОГЛЕДАЛО

Скринът е с четири практични чекмеджета и страничен шкаф с рафт.
Чекмеджетата отново са с метални ролкови водачи и са декорирани с вградени МДФ ажурни пана.
Шкафът е без декорации, той е снабден с панти за плавно затваряне, даващи гаранция за дълготрайната му и правилна експлоатация.
Дизайнът на дръжките и краката дублира този на нощните шкафчета.
Огледало е обкантено с луксозен интериорен профил в бял цвят с огледална нишка, то е мобилно и може да бъде монтирано, както хоризонтално, така и вертикално.
Размерите на скрина са: ширина 115 см, дълбочина 45 см, височина 89,8 см.
Размерите на огледалото са: 115 см на 66 см.

Ние изпитахме еуфория, създавайки този комплект, ако смятате, че и вие можете да изпитате еуфория, породена от него, направяте спален комплект “Еуфория” част от вашия дом.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply