Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Рибите са мечтателите в зодиака, те се нуждаят от достатъчно сън, за да видят света през различна призма и да прегърнат красотата му. Сънят е времето, в което живеят с тяхното въображение и подсъзнание.
Хората от този знак са много интелигентни и това им помага да извличат много ползи от същината на своите сънищата.

Това е един невероятен зодиакален знак, който може да се наслади на сън до 18 часа. Рибите намират емоционална и духовна храна в съня, който се отличава с поредица от сънища. За тях сънят е онова нещо, в което
намират спокойствие и откъсване от бурния, динамичен външен свят.

Рибите са съпричастни по природа. Така че, дори когато нямат повод за напрежение, те стават тревожни и стресирани, мислейки за проблемите на другите. Това понякога може да попречи на спокойствието, нужно за така необходимият им сън. Ето защо преди лягане е много важно да се откъснат от чуждите емоционални проблеми.
Със самото прибиране те трябва да започнат да се подготвят за този важен за тях момент.
Например, да си направят чаша чай, да вземат душ, да се преоблекат в най-меките и уютни дрехи, да се отпуснат с хубава музика и да се оттеглят от света в очакване на съня.

Ако има зодиакален знак, който най-много цени спалнята, това са Рибите. Спалнята за тях е вдъхновяващо убежище, което им помага да “отмият” чувството на стрес и да се презаредят.
Цветовете, които трябва да присъстват в нея са синьо, зелено, светло лилаво, бяло и жълто. Тези цветове ще им помогнат да се потопят в свой води и да плуват в комфорт и спокойствие.
Леглото е на голяма почит при тях, ето защо то трябва да е голямо, комфортно, най-добре издържано в бяло. Така те ще могат да се отпуснат върху личната си вълна и да се потопят в нежната и прегръдка.
Точно за ценители, като Рибите е най-новият ни спален комплект Еуфория“. Но ако не са готови да изпитат еуфория в спалнята, имаме и множество други спални комплекти, които да им донесат нужния комфорт, като “Носталгия”, “Софт”, “Мелиса голд” и др.

Както казахме вече Рибите са мечтателите на зодиака, така че не е изненадващо, че точно те се нуждаят най-много сън. Това е най-вече, защото те са изключително чувствителни, емпатични и интуитивни. Всички тези качества на емоционалната интелигентност изискват сън, който да ги подхранва. Благодарение на богатото си въображение и бягство от реалността, Рибите не просто се нуждаят от сън, те копнеят за него, а сънуването им помага да отворят ума си за нови възможности.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

 

Leave a Reply