Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Представете си следната ситуация: събуждате се от прекрасен сън, отпочинали, заредени, готови да покорявате света. Тръгвате да ставате и изведнъж допира с рамката на леглото ви причинява дискомфорт, та дори и болка. На някои от нас това се е случвало и знам колко е неприятно усещането. Но това няма да се случи, ако при избора на спалня се ръководим не само от визуалната и привлекателност, но и от комфорта, който ще ни донесе. Ние в МакHоме имаме точно такава спалня, която е част от спален комплект “Софт“,тя е прекрасен, бял, мек “облак”, който носи наслада при всеки допир с тялото.
А сега нека ви разкажем малко повече не само за нея, но за целия спален комплект.

Спален комплект „Софт“ е произведен от висококачествено ламинирано 18 мм ПДЧ с основен декор Милано и съпътстващ декор Мрамор.
Всичките му части са обкантени от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм.

ЛЕГЛО

Леглото е с голяма основна таблена бленда, която е с допълнително вградена елегантна, тапицирана табла. Тапицерията е от високо износоустойчива еко кожа в бял цвят, декорирана с елегантен, двуиглен, декоративен, украсителен лицев шев в кафяв цвят. Базата на леглото е тапицирана със същата кожа и е без ръбове, което е гаранция за комфорт. Но освен с визия и комфорт спалнята се отличава и с друго нещо, всички нейни тапицерии са с опция за откачване, без да се разглобява леглото.
Към леглото е включен комплект газов амортисьор, с който да повдигате матрака, за да използвате свободното пространство под него.
Размерите на базата са: ширина 172 см, дълбочина 210 см, височина на таблата 100 см.
Леглото е изработено за матрак с размер 160/200 см.

ГАРДЕРОБ

Гардеробът е с плъзгаща система за вътрешно водене и вертикално разположени вградени алуминиеви „П“- образни кант дръжки. Те са с допълнително излят външен улей, което улеснява тяхното захващане. Това спомага и за ефективното плъзгане на системата, същевременно гарантира устойчивостта и здравина на вратите. Вратите са две, като всяка е декорирана с големи, практични огледала със заоблени ъгли.
При сглобяването на гардероба са използвани сглобки за скрит монтаж, за да не се наруши неговата визия. Вътрешната му част е с метални рафтоносачи, за по-голяма стабилност на рафтовете, лоста за дрехи също е метален, той е с никелово покритие и е под форма елипса.
Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, които осигуряват изрядна му нивелация и правилната му експлоатация.
Размерите му са: ширина 180 см, дълбочина 60 см, височина 200 см.

СКРИН С ОГЛЕДАЛО

Скринът е с изчистени линии, три дълбоки, практични чекмеджета, ниша под плота и метални, хромирани дръжки с форма квадрат. Чекмеджетата са монтирани върху метални ролкови водачи, които осигуряват здравината и стабилността им при плъзгане. Към скрина е включено и мобилно пано с огледало, ориентирано за стенен монтаж.
Размерите на скрина са: ширина 70 см, дълбочина 45 см, височина 72,5 см.
Размерите на огледалото са: ширина 70 см, височина 50 см.

НОЩНО ШКАФЧЕ

Нощните шкафчета са две на брой с по две чекмеджета. Те изцяло следват дизайна и изпълнението на скрина. Шкафчетата са свободно движещи, което дава възможност за различно от стандартното позициониране.
Размерите им са: ширина 45 см, дълбочина 35 см, височина 54,5 см.

Това е нашият спален комплект “Софт“, комбинация от изчистени форми, мека тапицерия и цветове носещи чистота, невинност, светлина, комфорт, безопасност, сила и надеждност… една мека прегръдка в тъмната нощ.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина