Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Водолеят е изключително независим, интелигентен и безкрайно изобретателен, той винаги е “включен”, което означава, че му е много трудно да се отпусне, за да се отдаде на необходимата почивка.
Творческият му ум е неговата движещата сила, но и факторът, който му причинява безсъние.
Хората от този знак често имат проблеми със съня и това ги е научило да функционират нормално и с малко сън. Около шест часа е времетраенето на техния пълноценен сън, въпреки че би било добре, ако могат да го удължат с още час-два.

Водолеите са нощни птици, те остават будни до много късно, мислейки за хора около тях, нови планове, стратегии за бъдещето и дори за това как ги възприемат другите. Освен, че си лягат късно, те обикновено стават рано, за да се възползват максимално от деня.
Дори когато спят, те са активни, сънуват ярки сънища и не спират да се движат по време на сън, вследствие на богатия им творчески ум.
Ето защо се нуждаят от достатъчно пространство за своите часове на покой. Едно голямо, комфортно легло (като тези от спални комплекти “Мавриций”, “Бруней барок” и “Романс грей”) със сигурност би им помогнало, не само осигурявайки им нужното място, но и покоят на техните партньори. Друго нещо, което трябва да направят Водолеите е да отстрани всички ненужни вещи от спалнята. Тъй като представителите на тази зодия са изключителни ценители на реда и чистотата, хаоса в спалнята със сигурност ще повлияе негативно на техния сън.

„Работи здраво, спи здраво“ е тяхното мото. Но обикновено трудно го спазват, защото им отнема време, за да се потопят в прегръдката на съня. Гледането на носталгичен филм, слушането на релаксираща музика, медитацията, ароматерапията биха могли да им помогнат. Но само, ако не решат да подремнат през деня, защото това със сигурност ще ги държи будни през цялата нощ.

Водолеите са ценители на иновациите и технологиите, това е и причината да прекарват дълго време в интернет пространството, събирайки информация и формирайки иновативни идеи. Често пъти това търсене продължава, дори след като са си легнали. Но това е грешка, четенето на материали, подбуждащи към креативност и развитие ще забавят заспиването. Да, четенето преди лягане е чудесен и тих начин за успокоение и може да помогне за стимулиране на съня, но само ако материалът е лек и неангажиращ.
Ето защо техният идеален вечерен ритуал би бил четене на лека литература или разглеждане на социалните мрежи!

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина