Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Планирате ремонт, вече имате ясна визия за цветовата гама на вашия дом, но все още сте пред дилема гланцови или матови мебели да изберете.
В някои случай тази дилема се разрешава от само себе си, в зависимост от интериорния стил, който сте избрали. Но има стилове, които позволяват и двата типа повърхности. В този случай трябва да направите разбор на плюсовете и минусите на всеки един тип покритие и да решите кой вид ще е най-добър за нуждите ви.
В днешната статия ще разгледаме някои от качествата на гланцовите покрития.

Гланцовите повърхности, без съмнение изглеждат луксозно.
Техният лъскав външен вид осигурява модерна изтънченост и вкарва класа и лукс, където и да присъстват. Но това са само част от техните качества.
Отразителните свойства на този тип покрития гарантират, че вашето пространство ще бъде по-светлото и жизнено. Освен това, те добавят дълбочина към по-малките пространства и така изглеждат по-просторни и отворени.

Елегантните, гланцови покрития се отличават със супер гладки повърхности, които могат да бъдат изчистени за секунди. Тъй като тези повърхности са без текстура, това помага да отблъскват течности и ги предпазва от петна. Липсата на релеф в покритието не позволява и на прахта и микробите да проникват. С гланцираните повърхности можете да сте сигурни, че хигиената в дома ви е на ниво.

Както знаем за добрия сън е изключително важно стаята, в която спим да е чиста, ето защо спалня с гланцово покритие би улеснила поддържането на висока хигиена и допринесла за подобряване качеството на съня.
Именно с такова покритие са спалните комплекти на МакHоме — Силвър премиум“, „Силвър империал“, “Ива” и др.

Монтирането на гланцови плоскости върху кухненските плотове е изключително популярно, най-вече поради лесната им поддръжка. Пръстовите отпечатъци, следите от мазнини и петна могат да бъдат премахнати с минимални усилия. Допълнителен плюс е, че придават луксозен и изискан вид на кухнята.

Гланцовите повърхности са не само лесни за почистване, но и в повечето случаи са устойчиви на вода, така че не е чудно, че тези покрития често се използват и в интериора на банята.

Този тип покрития подчертават цвета и го карат да изглежда жив. Също така са изключително издръжливи на ежедневно почистване, което ги прави добър избор за всякакъв вид мебели.

Домовете, обзаведени с мебели с гланцови покрития не се нуждаят от допълнителни аксесоари и декорации, сами по себе си тези мебели са достатъчно атрактивни и със силно изразено присъствие.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

 

 

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина