Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Древните хора са използвали астрологията, за да предсказват бъдещето и времето. В днешни дни чрез астрологията се определят и характерът, предпочитанията и вкусовете на хората от всеки един зодиакален знак. Интериорният дизайн не прави изключение!
Спазвайки общите за зодията си насоки и вкарвайки личен стил, ще постигнете желаното интериорно съвършенство.
Ако ви предстои обзавеждане на ново жилище или планирате обновяване на старото се запознайте с най-подходящите интериорни решения според звездния ви знак.
В 12 отделни статии ще разгледаме интериорните предпочитания на всички зодии.

Дванадесета част — Козирог

Козирозите са най-отдадените и трудолюбиви сред всички зодиакални знаци. Те са изключително амбициозни, интелигентни и интуитивни, работохолици, които се придържат към дългосрочната си визия за развитие.
Козирозите са изявени лидери, които будят респект и доверие. Те не се боят да се ангажират с непосилни на пръв поглед неща, изцяло поемайки отговорността и ангажираността за изпълнението им.
Подвластни са на Сатурн, планетата на времето, правилата и ограниченията. Оттук идва и тяхното внимание към детайлите и стремеж към съвършенство. Те не се задоволяват с нищо по-малко от най-доброто. Ако имате Козирог до себе си той няма да лицемерничи и да ви залъгва, че сте нещо, което не сте, а ще ви насърчава и окуражава, за да се превърнете в най-добрата версия на себе си.

Козирозите са елегантни личности, те имат отличен вкус, което личи и в домовете им, всеки докоснал се до декорирано от тях пространство остава възхитен.
Те обръщат много внимание на детайлите и работят усилено, за да усъвършенстват всичко, което правят.
Предпочитат добре изработени мебели с изявен характер, които показват майсторство и внимание към детайлите, каквито са и спалните комплекти на МакHомеКая антик”, “Кая”, “Сарагоса“, “Сарагоса натура” и др.

Интериорният дизайн на Козирога е толкова стилен, колкото е и самият той. Невъзмутим от тенденциите, той е привлечен от висококачествен декор, който издържа изпитанието на времето. Това включва класически стилове, неутрални земни тонове и изящни елементи, които отразяват характерния му изтънчен вкус.

Идеалният дом за Козирога е в крайградски регион. Шумът и вълнението на големите градове в повечето случаи биха подразнили Козирога, но и прекалената отдалеченост от цивилизацията не би му се харесала. Той се нуждае от просторно, светло и спокойно място, което да му даде свободата да разгърне потенциала си, но и да е достатъчно близо до светския живот, част от който е самият той.

Тъй като са работохолици, работната зона е задължителен елемент за техните домове. Дори и да не работят постоянно от вкъщи те си осигуряват спокойствието, че ако искат могат да го направят.

Козирогът не се нуждае от много сън – 6 часа са му достатъчни, но се нуждае от голяма и комфортна спалня, която да му осигури качествен сън, за краткото време. Ето защо спалнята му е оазис на спокойствие и релакс, декорирана в любимите му пастелни тонове, украсена с много растения и вкус. Такава, която някои представители на други зодии не биха напуснали с дни.

Козирозите работят усилено, за да спечелят всичко, което имат и ценят всичко, което притежават.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

 

Leave a Reply