Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Аркадия е част от полуостров Пелопонес, известен със своята природа и идилична красота. Историците предполагат, че регионът е кръстен на един от нейните царе, Аркас (Аркад) сина на Зевс и Калисто.
Според гръцките тълкувания името Аркадия носи енергия на спокойствие, романтика и щастие.
В далечното минало Аркадия е била коалиция от гръцки градове, известни като Лигата на Аркадийците. Основната цел на тази лига била да защитава региона.
В МакHоме имаме спален комплект “Аркадия“, който е защитник на добрия сън. Силното му непоклатимо присъствие вдъхва сигурност и внася така желаното за всяка спалня спокойствие.

Сега ще ви доближим до спален комплект “Аркадия“, като го разгледаме по-детайлно.
Спалният комплект е произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм., основният му и съпътстващ декор е Орех Корсика – фрезе.
Всичките му части са обкантени от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм. в цвят Орех Корсика.

ЛЕГЛО

Леглото е с голяма тапицирана с високо износоустойчива еко кожа табла в цвят графит, декорирана с елегантен двоен тигел.
Базата за матрак е с декор Орех Корсика – фрезе, тя е с допълнителен вътрешен мост, гарантираш правите диагонали на леглото. Царгите на леглото са сдвоени, което прави леглото изключително здраво. В тях е вградено практично LED осветление с дистанционно управление, което разпръсква деликатна светлина и кара леглото да изгледа епично.
Всички използвани сглобки са метални с опция за скрит монтаж, това допълнително спомага за неговата здравината, както и да се запази добрата му визия.
Леглото е подходящо за монтаж на еднолицев или двойно лицев матрак. Препоръчително е за двойно лицевия матрак да се закупи подматрачна ламелна рамка, така матрака ще бъде обдишван и ще се удължи неговият живот. При ползване на подматрачна рамка ви препоръчваме да използвате и газовият механизъм, който е включен в цената, така ще можете практично да използвате свободното пространство под леглото.
Размерите на базата са: ширина 170 см., дълбочина 217 см. и височина 35 см., височина на таблата 100 см.
Леглото е изработено за матрак с размер 160/200 см.

ГАРДЕРОБ

Гардеробът е с четирикрилно разпределение. Неговият уникален дизайн идва от вградените във вратите огледала, които са кантирани с огледален кант.
Те се отварят посредством система за отваряне с метални вкопани панти с функция за реглаж и плавно прибиране.
Дръжките му са дъговидни метални с цвят никел и стоят като красив аксесоар върху елегантна лента с декор Орех Корсика., която минава по средната хоризонтала на гардероба.
Цялата конструкция е с метални сглобки с цел по-добър външен вид и надеждна експлоатация. Рафтоносачите също са метални, както и лоста за дрехи, който е с елипсовидна форма и покритие от никел.
Размерите му са: ширина 180 см., дълбочина 55 см., височина 200 см.

НОЩНО ШКАФЧЕ

Двете нощни шкафчета са мобилни, те са с по едно практично дълбоко чекмедже и дръжки от полиран перфориран никел. Чекмеджетата са проектирани с метални ролкови водачи, което обезпечава тяхното плавно приплъзване.
Размерите им са: ширина 40 см., дълбочина 33 см., височина 35 см.

СКРИН + ПАНО С ОГЛЕДАЛО

Скринът е с три чекмеджета, всяко от които е с по две дръжки от полиран перфориран никел. И те, както чекмеджетата на нощните шкафчета са с метални ролкови водачи.
Въпреки, че гардеробът е с огледала към скрина също има пано с огледало, което е предвидено за стенен монтаж. Огледалата никога не са в повече, защото, колкото повече огледала има в стаята, толкова по-просторна и светла ще е тя.
Размерите на скрина са: ширина 70 см., дълбочина 45 см., височина 60 см.
Размерите на огледалото са: ширина 70 см., височина 70 см.

Ако спалният ви комплект е за смяна и искате нов, който да ви донесе комфорт, сигурност и спокойствие, то вие сте попаднали на правилното място, защото спален комплект “Аркадия” е точно от каквото се нуждаете.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

 

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина