Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Има спални комплекти, които са модерни и атрактивни, но не след дълго уникалното им присъствие се превръща в нещо демодирано и утежняващо дизайна. Има и такива, които са проектирани за определен стил и са просто съвършени за него, но ако решим да променим стила те едва ли биха намерили място в дома ни. А има и такива, които поради формите и цветовете си биха се вписали в почти всеки дом и стил.
Именно такъв е и спален комплект „Камелия”, той е комбинация от внимателно подбрани цветове, форми и декоративни елементи, които събрани в едно оформят непреходната му красота и адаптивност.

А сега нека ви разкажем малко повече за спален комплект „Камелия“!
Той е произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм., всичките му части са обкантени от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм.
Основният му декор е Орех Декорини, а съпътстващият декор е Орех Бали и двата декора са с покритие фрезе.

ЛЕГЛО

Леглото е с голяма табла в декор Орех Декорини с хоризонтална шарка, продължаваща от елегантна малка табла в декор Орех Бали с вертикална шарка.
Базата за матрака е с декор Орех Декорини, тя е изработена с вътрешна вертикална бленда, което гарантира правите диагонали на леглото.
Леглото е подходящо за монтаж на еднолицев или двойно лицев матрак в зависимост от вашите желания. За двойно лицевият матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която да осигури обдишване на матрака и да удължи неговият живот. За практично използване на свободното пространство под леглото в цената е включен газов механизъм.
Размерите на базата са: ширина 170 см., дълбочина 204,6 см. и височина 33 см.
Размерите на табла са: ширина 170 см. и височина 90 см.
Леглото е изработено за матрак с размер 160/200 см.

ГАРДЕРОБ

Гардеробът е с две таблени врати, всяка една изработена в основния и съпътстващ декор. Те са с плъзгаща система за вътрешно водене и вертикално разположени вградени алуминиеви „П“- образни кант дръжки. Допълнително излятият външен улей на вратите осигурява лесно и удобно захващане и спомага за ефективното плъзгане на системата, както и гарантира устойчивостта и здравината на вратите. При монтажа на гардероба са използвани сглобки за скрит монтаж. Вътрешната му част е с метални рафтоносачи, за по-голяма стабилност на рафтовете, лоста за дрехи също е метален, той е с форма на елипса и покритие от никел. Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, те осигуряват изрядна нивелация на изделието и спомагат за правилната му експлоатация
Размерите му са: ширина 180 см., дълбочина 60 см., височина 200 см.

НОЩНО ШКАФЧЕ

Към комплекта са включени две нощни шкафчета с по две практични чекмеджета, едното чекмедже е с декор Орех Декорини, а другото с декор Орех Бали. Те са декорирани с красиви дръжки от полиран перфориран никел. Монтирани са с метални ролкови водачи, за по-голяма здравина и лесно приплъзване.
Размерите им са: ширина 40 см., дълбочина 35 см., височина 33 см.

СКРИН – ТОАЛЕТКА

Финалният щрих се пада на скрина – тоалетка. Скринът е с четири чекмеджета, изцяло следващи изработката и дизайна на нощните шкафчета.
Към него е включено и пано с огледало, ориентирано за стенен монтаж.
Размерите на скрина са: ширина 70 см., дълбочина 45 см., височина 72 см.
Размерите на огледалото са: ширина 70 см., височина 50 см.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина