Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Древните хора са използвали астрологията, за да предсказват бъдещето и времето. В днешни дни чрез астрологията се определят и характерът, предпочитанията и вкусовете на хората от всеки един зодиакален знак. Интериорният дизайн не прави изключение!
Спазвайки общите за зодията си насоки и вкарвайки личен стил, ще постигнете желаното интериорно съвършенство.
Ако ви предстои обзавеждане на ново жилище или планирате обновяване на старото се запознайте с най-подходящите интериорни решения според звездния ви знак.
В 12 отделни статии ще разгледаме интериорните предпочитания на всички зодии.

Единадесета част — Стрелец

Стрелците са авантюристично настроени светски хора, родени да изследват. Те са търсачи на силни усещания, преследващи географски, интелектуални и духовни приключения. Известни са с откровеността, честността, бохемският си нрав и лекотата в отношенията с хората.
Стрелците са подвластни на Юпитер, това е планетата на изобилието, така че е естествено този знак да иска да има всичко. Думата “достатъчно” не съществува в техния речник, когато Стрелецът е заинтригуван от нещо той трябва да го има.

Жаждата за простор и приключенският им дух личи и в техните домове. Те търсят домове с големи прозорци, за да може външният свят и природата да са по-близко до тях и да могат дори, когато са вкъщи да се чувстват свободни.
Домовете им са пъстри точно като тях, а многобройните им пътешествия са оставили ярък отпечатък върху дизайна му под формата на предмети от всяко приключение.
Енергията, която Бохо стила носи я носят и Стрелците, за това този стил несъзнателно е наложен при повечето от тях.

Стрелците успяват да съчетая пъстротата на ярките цветове в дизайна, без те да са натрапчиви за очите.
Техният топ цвят е лилавото, защото това е духовен цвят, а те са духовни личности, за това е хубаво да присъства в домовете им, било то формата на основен цвят, декорация или мебел, като нашите спални комплекти” Теменуга“, ” Носталгия” и “Фантазия“. Освен лилаво положителна енергия им носят и други елегантни и смели цветове като червено, кралско синьо, оранжево и жълто. Желателно е в домовете им да има и малко зелено, най-добре под формата на растения, за да отрази любовта им към природата и да ги доближи до нея.

Тези огнени знаци се чувстват най-добре, когато са до жив огън, ето защо в хола на Стрелеца значителна роля играе камината.
Ако в дома му няма камина заместител могат да бъдат и ароматните свещи, които не само ще утолят жаждата му за огън, но и ще внесат допълнителен уют. За да има баланс щом има огън трябва и вода, декоративен фонтан или аквариум с рибки са елементи, които ще накарат тези пламенни натури да угасят част от огъня и да се отдадат на нежелания, но нужен релакс.

Стрелците винаги са в движение и не са точно домашен тип, но имат нужда от уютен дом, който да ги обуздае, декориран така, че да отразява техните интереси и любов към пътешествия.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply