Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Поради поредните пандемични обстоятелства, много от нас се оказаха принудени отново да преминат към дистанционна работа, както и много млади хора отново преминаха към дистанционно обучение и онлайн курсове.
Тази промяна е трудна за доста хора, тъй като не всички имат специално място, където да се отдадат на служебните си задължения.
Домашният офис е идеалното решение за това. За да стане той реалност първо се нуждаете от малко място, където да го обособите. В това пространство ще можете да се съсредоточите и да се отдадете на работа, необезпокоявани от нищо и никой. Професионалната му атмосфера ще изглежда страхотно, и когато сте във видео конферентен разговор, както и ще провокира във вас продуктивен начин на мислене.
Въпреки, че вкъщи е трудно да поддържате обичайните си нива на професионализъм, наличието на домашен офис ще ви доближи максимално до обичайната ви работна среда.

Съхраняването на всичките ви работни вещи в малък домашен офис може да бъде предизвикателство, така че трябва да проявите креативност! Един от най-големите проблеми с работата от вкъщи е, че може да започнете да трупате документация навсякъде, което означава, че ще имате нужда от място, където да съхранявате тези неща.
Картотеките не са най-естетическите мебели, които можете да изберете, а и е излишно да купувате мебели, които в бъдеще няма да са ви нужни.
Вместо това, можете да изберете отворена етажерка, която ще намери приложение и за напред. Освен, че ще събере всичко необходимо за работа тя ще е и отличен фон за видеоконференции.
Когато вече не се нуждаете от нея можете например да я поставите на терасата и да я използвате за саксиите, за които все няма достатъчно място. Ако живеете в къща лятото тя може да бъде чудесно допълнение към градинската декорация, а може да се използва и за ред други неща.
За тези, които нямат допълнително място за етажерка, но имат скрин той също би свършил работа. Такъв, като скриновете във всички спални комплекти, които произвеждаме в МакHоме.
Друга алтернатива е да поставите вашите вещи на рафтове по стените, това не само ще изглеждат визуално привлекателно, но ви позволява да махнете всичко от пода и да си осигурите повече свободно пространство.

Бюрото играе важна роля във всеки офис, но ако вие все още нямате не е необходимо да купувате и после да се чудите, какво да го правите. Тук на помощ може да дойде една повдигаща маса, като повдигащи маси “Домино”, “Соломон”, “Вариант 2” и др. Такъв тип маса намира широко приложение в почти всяко помещение и със сигурност ще ви е от полза и след, като спре да функционира, като бюро. Освен че са повдигащи тези маси са и разтегателни, което е допълнителен плюс, към тяхната функционалност.

Друга инвестиция, която трябва да направите е за удобен стол. Офис работата изисква продължително седене, така че столът, трябва да е толкова удобен, че да ви е приятно да седите в него. Отделете време за намиране на подходящ за вас и вашите нужди стол, защото това е един от най-важните елементи за работния ви комфорт.
Работа зад бюро по 8 и повече часа на ден, може да причини болки във врата, гърба, кръста и краката, ако вашият стол не е достатъчно удобен.
Неудобният стол носи дискомфорт, дори да го ползваме за кратко време, камо ли, като част от работния ни процес.
Ето защо, когато в МакHоме създавахме нашите столове водещо беше, освен да са здрави и красиви да са и изключително удобни.

За да си осигурите пълен комфорт хубаво е мястото, на което ще позиционирате домашния ви офис да е в близост до контакти. По този начин ще си спестите нуждата и неудобството от разклонители и кабели.

Светлината е много важна за всяка дейност, която изпълняваме, най-вече, когато тя е свързана с работата на компютър и постоянното натоварване на очите. Желателно е тя да е естествена, но ако това е невъзможно, поради позиционирането на домашния офис, тогава осветителното тяло трябва да е между 4000-4500 Келвина, за да осигури светлина най-близка до естествената дневна.

Направете домашния си офис комфортно убежище, това ще бъде вашият работен център за неопределен период от време, така че комфортът е едно от първите неща, които трябва да търсите.
Желаем ви лека и доходна работа от вашия домашен офис!

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина