Skip to main content
Оставащо време до края на намалението 16 часа 26 мин 06 сек

Поради поредните пандемични обстоятелства, много от нас се оказаха принудени отново да преминат към дистанционна работа, както и много млади хора отново преминаха към дистанционно обучение и онлайн курсове.
Тази промяна е трудна за доста хора, тъй като не всички имат специално място, където да се отдадат на служебните си задължения.
Домашният офис е идеалното решение за това. За да стане той реалност първо се нуждаете от малко място, където да го обособите. В това пространство ще можете да се съсредоточите и да се отдадете на работа, необезпокоявани от нищо и никой. Професионалната му атмосфера ще изглежда страхотно, и когато сте във видео конферентен разговор, както и ще провокира във вас продуктивен начин на мислене.
Въпреки, че вкъщи е трудно да поддържате обичайните си нива на професионализъм, наличието на домашен офис ще ви доближи максимално до обичайната ви работна среда.

Съхраняването на всичките ви работни вещи в малък домашен офис може да бъде предизвикателство, така че трябва да проявите креативност! Един от най-големите проблеми с работата от вкъщи е, че може да започнете да трупате документация навсякъде, което означава, че ще имате нужда от място, където да съхранявате тези неща.
Картотеките не са най-естетическите мебели, които можете да изберете, а и е излишно да купувате мебели, които в бъдеще няма да са ви нужни.
Вместо това, можете да изберете отворена етажерка, която ще намери приложение и за напред. Освен, че ще събере всичко необходимо за работа тя ще е и отличен фон за видеоконференции.
Когато вече не се нуждаете от нея можете например да я поставите на терасата и да я използвате за саксиите, за които все няма достатъчно място. Ако живеете в къща лятото тя може да бъде чудесно допълнение към градинската декорация, а може да се използва и за ред други неща.
За тези, които нямат допълнително място за етажерка, но имат скрин той също би свършил работа. Такъв, като скриновете във всички спални комплекти, които произвеждаме в МакHоме.
Друга алтернатива е да поставите вашите вещи на рафтове по стените, това не само ще изглеждат визуално привлекателно, но ви позволява да махнете всичко от пода и да си осигурите повече свободно пространство.

Бюрото играе важна роля във всеки офис, но ако вие все още нямате не е необходимо да купувате и после да се чудите, какво да го правите. Тук на помощ може да дойде една повдигаща маса, като повдигащи маси “Домино”, “Соломон”, “Вариант 2” и др. Такъв тип маса намира широко приложение в почти всяко помещение и със сигурност ще ви е от полза и след, като спре да функционира, като бюро. Освен че са повдигащи тези маси са и разтегателни, което е допълнителен плюс, към тяхната функционалност.

Друга инвестиция, която трябва да направите е за удобен стол. Офис работата изисква продължително седене, така че столът, трябва да е толкова удобен, че да ви е приятно да седите в него. Отделете време за намиране на подходящ за вас и вашите нужди стол, защото това е един от най-важните елементи за работния ви комфорт.
Работа зад бюро по 8 и повече часа на ден, може да причини болки във врата, гърба, кръста и краката, ако вашият стол не е достатъчно удобен.
Неудобният стол носи дискомфорт, дори да го ползваме за кратко време, камо ли, като част от работния ни процес.
Ето защо, когато в МакHоме създавахме нашите столове водещо беше, освен да са здрави и красиви да са и изключително удобни.

За да си осигурите пълен комфорт хубаво е мястото, на което ще позиционирате домашния ви офис да е в близост до контакти. По този начин ще си спестите нуждата и неудобството от разклонители и кабели.

Светлината е много важна за всяка дейност, която изпълняваме, най-вече, когато тя е свързана с работата на компютър и постоянното натоварване на очите. Желателно е тя да е естествена, но ако това е невъзможно, поради позиционирането на домашния офис, тогава осветителното тяло трябва да е между 4000-4500 Келвина, за да осигури светлина най-близка до естествената дневна.

Направете домашния си офис комфортно убежище, това ще бъде вашият работен център за неопределен период от време, така че комфортът е едно от първите неща, които трябва да търсите.
Желаем ви лека и доходна работа от вашия домашен офис!

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply