Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Името Крафт произлиза от старонемската дума “craft”, което означава “силен”. В Ранното средновековие Крафт е популярно име сред рицарите, в днешно време с тази дума се бележат и занаятчийството, уменията, сръчността, ловкостта, майсторството, изкуството и др. Всичко онова, което съпътства създаването на спален комплект “Крафт“. Той е комбинация от деликатни цветове, изчистени форми и висококачествени материали. Спален комплект “Крафт” е със силно, но ненатрапчиво присъствие и изявен характер, точно като един истински рицар.

А сега нека ви разкажем малко повече за спален комплект “Крафт“.

Спален комплект „Крафт“ е произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм с основен декор – дъб алатри и съпътстващ декор – бял гланц.
Всичките му части са обкантени от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм.

ЛЕГЛО

Леглото е с голяма основна табла от ПДЧ и монтирана върху нея бяла тапицирана табла от високоизносоустойчива еко кожа. За по-голямо удобство върху основната табла е вградено LED осветление, командвано от дистанционно, с опция за регулиране силата на светлината.
Базата за матрак е с напречна вътрешна бленда, гарантираща правите диагонали на леглото. За монтирането му са използвани метални сглобки, които гарантират по-голяма устойчивост на изделието. Те са със скрит монтаж, за да не се нарушава дизайна.
Леглото е подходящо за монтаж на еднолицев или двойнолицев матрак, в зависимост от вашите желания. За двойнолицевия матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която осигурява обдишване на матрака и удължава неговия живот. За вашето удобство в цената на комплекта е включен газов механизъм, за практично използване на свободното пространство под леглото.
Размерите на базата са: ширина 164,6 см., дълбочина 204,6 см. и височина 35 см.
Размерите на табла са: ширина 260 см. и височина 90 см.
Леглото е изработено за матрак с размер 160/200 см.

ГАРДЕРОБ

Гардеробът е с две крила и плъзгаща система за вътрешно водене. На вратите вертикално са разположени вградени алуминиеви „П“- образни кант дръжки, спомагащи ефективното плъзгане и гарантиращи устойчивостта и здравината им. На едната врата са вградени практични големи огледала, които дават дълбочина на пространството и отразяват светлината. Огледалата са изключително полезни за по-малки пространства с нужда от визуалното увеличаване.
И при гардероба, както при леглото са използвани сглобки за скрит монтаж. Вътрешната му част е с метални рафтоносачи за по-голяма стабилност на рафтовете.
Лостът за дрехи също е метален, той е под формата на елипса и е с никелово покритие.
Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, които осигуряват изрядна нивелация на изделието и спомагат за правилната му експлоатация.
Размерите му са: ширина 180 см., дълбочина 60 см., височина 200 см.

НОЩНО ШКАФЧЕ

Нощните шкафчета са две на брой с по две практични чекмеджета, вградени върху основната табла на леглото. Те са със система за леко водене, осигуряваща лесното им приплъзване и здравината им.
Размерите им са: ширина 45 см., дълбочина 33 см., височина 26 см.

СКРИН – ТОАЛЕТКА

Скринът е с четири чекмеджета и два шкафа. Вратите им също, като тези на нощните шкафчета са със система за плавно затваряне и метални ролкови водачи. Към скрина върви и пано с вградено огледало, ориентирано за стенен монтаж.
Размерите на скрина са: ширина 120 см., дълбочина 45 см., височина 73 см.
Размерите на огледалото са: ширина 50 см., височина 70 см.

Ако искате в спалнята си да изпитвате чувство на уют, релакс, безопасност, сигурност, чистота и светлина, то спален комплект “Крафт” е точно за вас, защото комбинацията от кафявия дъб алатри и белият гланц предизвикват точно тези чувства.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина