Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Чрез проследяване положението на звездите Древните хора са използвали астрологията, за да получават информация за бъдещето и времето.
В днешни дни чрез астрологията се определя и характерът, предпочитанията и вкусовете на хората от всеки един зодиакален знак.
Интериорният дизайн не прави изключение!

Ако ви предстои обзавеждане на ново жилище, или планирате обновяване на старото се запознайте с най-подходящите интериорни стилове според вашия звезден знак.
В 12 отделни статии ще разгледаме интериорните предпочитания на всички зодии.

Десета част – Скорпион

Скорпионът е най-загадъчния и сложен знак в астрологията. Той е с огромна мистериозна сила, което прави невъзможно игнорирането или пренебрегването му. Скорпионът никога не се разкрива напълно и това го прави изключително съблазнителен и омагьосващ.
Поради невероятната си страст и сила, често го бъркат с огнен знак. Всъщност е воден знак, който черпи силата си от психическата и емоционална сфера.
Скорпионът е подвластен на Плутон, планетата, която управлява както разрушаването, така и трансформацията.
В някои дни енергията на Скорпиона е амбициозна и примамлива, в други сенчестата му страна се проявява под формата на непреклонно желание за контрол.
Носителите на този знак са хора, които знаят какво искат и не се страхуват да работят усилено, за да го постигнат.
Когато изграждат връзки, те демонстрират несравнима съпричастност, дълбочина и ангажираност, които озаряват дори най-тъмните части на магическата им психика.
Същата задълбоченост и твърдост, която Скорпионите притежават може да бъдат видяна и в домовете им.

За да се чувства добре Скорпиона цялата му къща трябва да бъде обединена от един-единствен стил. От съществено значение е да се създаде усещане за поток и повторение между всички пространства, което подсъзнателно е свързано с дълбочина и безкрайност.

Що се отнася до цвета, трябва да изберат нюанси от светлосиво до черно, мастилено синьо, тъмносиньо, тъмнолилаво и червено. Черното и лилавото се считат за цветовете на Скорпионите и са свързани с дълбочината на Вселената.

Мебелите в дома на Скорпионите е желателно да са масивни и висококачествени, защото те не биха се задоволили с нищо второстепенно, както в живота така и в обзавеждането.
Нуждаят от място, което да е достатъчно мистериозно, за да ги тласка да отключат психиката си. Такова, което да бъде лично, интимно, очароващо и впечатляващо всички, които се осмелят да влязат в него. Ние можем да им помогнем в това начинание с нашите спални комплекти “Теодора”, “Пабло Неро” и “Пабло”, които напълно покриват високите изисквания на Скорпионите.

Светлината в домовете им също трябва да е мистериозна. Най-добре да идва от множество светлинни източници, а не само от един голям.
Може да е под формата на нощни лампи и свещи, които да хвърлят дълбоки сенки и да придават на стаята нотка на мистерия.

Като воден знак Скорпионите имат нужда да са близо до водата, която да успокоява интензивните им настроения. Тя може лесно да влезе в дома им под формата на аквариум или дзен фонтан.

Тъй като Скорпионите лесно се депресират и са склонни да се изолират, в дома им трябва да кипи живот отвсякъде, множество растения и няколко домашни любимци ще направят чудеса за душевния им мир.

За Скорпиона няма нищо по-голямо от мистерията и тайната, така че те се крият във всяко кътче на дома му.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply