Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Спалнята не е просто място за спане, а много повече от това. Вероятно на някои от вас им се иска тя да е по-голяма от колкото е всъщност.
За да създадете спалнята на мечтите си не е нужно да събаряте стени или да правите грандиозни ремонти. С няколко трика можете да добавите допълнително пространство в нея и да се наслаждавате на желания простор и комфорт.

В продължени на много години дизайнери разработват методи за добавяне на визуално пространство .

Един от начините това да се постигне, е като сложите огледала в спалнята си. Тази проста и ефективна техника е доста разпространена през годините. Голямото огледало, което отразява естествената светлина и околното пространство ще направи спалнята ви да изглежда по-голяма, като създаде усещане за дълбочина.
Благодарение на голямото разнообразие от стилове огледала лесно можете да намерите това, което е идеално за наложения от вас стил.

Имате ли твърде много неща в спалнята си? Дрехите, ненужните мебели и предмети могат да претрупат стаята ви и да я накарат да изглежда по-малка, отколкото е. Разчистете пространството и се отървете от всичко, от което нямате нужда и ще видите, че имате повече място, отколкото си мислите!

Изборът на правилния цвят за вашата спалня може да ви помогне да преобразите вашето пространство и да го направите да изглежда по-голямо или по-малко. По-меките и светли цветове са чудесни за по-малки спални, тъй като внасят усещане за простор. Тъмните тонове правят всяка стая да изглежда по-малка.

Не е изненада, че големите прозорци правят стаята да изглежда по-голяма. Това е така, защото пропускат повече естествена светлина, което прави спалнята по-просторна и приветлива. Завесите за тях не бива да са в тъмен цвят или от тежки тъкани, тъй като това ще имат обратен ефект на това, което искате да постигнете.

Изборът на подходящи мебели също е от значение. Тъмните, тежки мебели ще направят спалнята ви дори по-малка отколкото е. По-светлите мебели ще я направят визуално по-организирана, по-ефирна и по-голяма.
В МакHоме предлагаме богат избор на спални комплекти подходящи за увеличаване на визуално пространството, като “Фантазия бохемия”, „Астра”, „Силвър премиум“, “Ива” и др.

Ако сте от хората, на които спалнята им се струва тясна, но все още не са намерили решение тези прости дизайнерски трика могат да са ви от полза.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply